NKL Karaman’da esiyor

Karaman’da düzenlenen Liselerarası Voleybol Yarı Finallerinde A Grubunda mücadele eden Namık Kemal Lisesi Erkek Voleybol Takımı ilk maçını kazandı. İlk maçta Muş Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ile karşılaşan takımımız maçı zorlanmadan 3 – 0 kaz

 

 

Liselerarası Voleybol Şampiyonu Namık Kemal Lisesi erkek takımı, Türkiye’de katıldığı liselerarası voleybol yarı finallerinde oynadığı 2 maçını galibiyetle tamamladı

 

Karaman’da düzenlenen Liselerarası Voleybol Yarı Finallerinde A Grubunda mücadele eden Namık Kemal Lisesi Erkek Voleybol Takımı ilk maçını kazandı. İlk maçta Muş Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi ile karşılaşan takımımız maçı zorlanmadan 3 – 0 kazandı.

Baştan sona Namık Kemal Lisesi’nin üstünlüğünde geçen maçın ilk setini 25 – 13 kazanan NKL, ikinci ve üçüncü setleri de 25 – 15 ve 25 – 19 kazanarak turnuvaya iyi bir başlangıç yaptı. Grubun diğer maçında ise Diyarbakır Kayapınar Lisesi rakibi Tarsus Cengiz Topel Lisesi’ni 3 – 0 mağlup etti.

İkinci maçında Diyarbakır Kayapınar Lisesi ile karşılaşan temsilcimiz NKL bu maçı da 3 – 0 kazandı. Çekişmeli bir mücadele şeklinde geçen maçı 25 – 23, 25 – 22 ve 25 – 18’lik setlerle kazanan Namık Kemal Lisesi grup birinciliği için büyük avantaj sağladı. Namık Kemal Lisesi gruptaki son maçını yarın Tarsus Cengiz Topel Lisesi ile yapacak.

 

 

 

 

 

Arşiv Haberleri