MTG KARTAL’A KONUK OLACAK

Telsim Süper Lig’de ikinci sıraya yükselen ve şampiyonlukta iddialı duruma gelen Yenicami, cumartesi günü lige iyi bir başlangıç yapamayan ancak sonrasında form grafiği yükselen Mağusa Türk Gücü’nü konuk edecek. Siyah beyazlılar bir taraftan g

 

 

 

Ogan: “Özellikle son haftalardaki takım performansının ve takım ruhunun daha iyi hale getirdiği oyun anlayışımızın geliştiği bu süreç, Yenicami maçı öncesi beni umutlandırmıştır”

 

Emiroğlu: “Yükselişte olan bir MTG var. Saygı duyuyoruz. Zor maç olacak. Ancak puan kaybı yaşamamak, dolayısıyla da kazanmak istiyoruz”

 

Kaya Emiroğlu

 

Telsim Süper Lig’de ikinci sıraya yükselen ve şampiyonlukta iddialı duruma gelen Yenicami, cumartesi günü lige iyi bir başlangıç yapamayan ancak sonrasında form grafiği yükselen Mağusa Türk Gücü’nü konuk edecek. Siyah beyazlılar bir taraftan galip gelmeyi isterken, diğer yandan da zirve yarışında yara almamaya çalışacak.

 

EMİROĞLU: “ÜÇÜNCÜ PERİYODA GİRDİK”

Yenicami Antrenörü Osman Emiroğlu, maçın zorluk derecesinin yüksek olduğuna işaret ederek kupa kaldırmadıkları sürece rekorlarla ilgilenmediklerini belirtti. Geride kalan sekiz maçı kesintisiz değil, iki farklı periyod olarak gördüklerini, ilk devrenin son periyodunun ilk maçını da Mağusa Türk Gücü maçı ile yapacaklarını vurguladı. Özellikle Çetinkaya ile oynayacakları derbi öncesinde puan kaybı yaşamak istemediklerine işaret eden Emiroğlu, MTG maçını kazanarak Çetinkaya karşısına puan avantajıyla çıkmayı hedeflediklerini vurguladı. Takımının formda olduğunu, eksikleri bulunmadığını kaydeden Emiroğlu, maçla ilgili şunları da söyledi:

“Ligin kaderi için konuşmak henüz erken. Yükselişte olan bir MTG var. Saygı duyuyoruz. Zor maç olacak. Ancak puan kaybı yaşamamak, dolayısıyla da kazanmak istiyoruz. Bu arada taraftarımızın da her zamankinden daha fazla desteğine ihtiyacımız vardır. Massa’nın gelişi ise çok iyi moral olmuştur.”

 

AHMET OGAN: “PERFORMANSIMIZ ARTIYOR”

Son haftalarda ara ara yaşadığı puan kayıplarına rağmen performans olarak daha iyiye giden Mağusa Türk Gücü ise bu maçtan puan çıkarmak istiyor. Takım Teknik Direktörü Ahmet Ogan, “Geçtiğimiz hafta ilk kez farklı bir skorla kazanmamız, hem takım adına hem de gol atan futbolcularımız adına önemli olmakla birlikte moralin ve özgüvenin kazanılmasında itici bir güç olmuştur” şeklinde konuştu.

Ahmet Ogan şunları söyledi; “Birebir rakibimiz GG’den aldığımız üç puan son derece kritik ve önemliydi. Bundan dolayı mutluyuz. Haftasonu çok zorlu bir Lefkoşa deplasmanında zirve mücadelesi veren Yenicami’yle karşılaşacağız. Gücü ve oyuncu kalitesi ortadadır. Özellikle sekizde sekiz yapan takımın motivasyonunun üst seviyede olduğunun bilincindeyiz. MTG olarak aynı çalışma temposu içerisinde diğer maçlara hazırlandığımız gibi hazırlanıyoruz. Zorlu mücadeleden puan veya puanlar çıkarmak istiyoruz. Özellikle son haftalardaki takım performansının ve takım ruhunun daha iyi hale getirdiği oyun anlayışımızın geliştiği bu süreç, Yenicami maçı öncesi beni umutlandırmıştır. Zor geçecek maçtan puan veya puanlar istiyoruz. Kuşkusuz Yenicami şampiyonluk yolunda bu maçı kayıpsız kapatmak isteyecektir. Her takıma duyduğumuz saygıyı Yenicami’ye de duyuyoruz.”

 

ALTYAPI ÖNEMİ

MTG Teknik Dirtektörü Ahmet Ogan, hem kendi takımında, hem de Yenicami’de  öz kaynaklarından çıkan oyuncuları olduğuna işaret ederek, “Yenicami’nin başında, öz kaynaklarda yıllarca görev yapmış meslektaşım Osman Emiroğlu’nun olması, bu maç öncesinde benim adıma son derece önemlidir.” dedi. Kendisinin de öz kaynaklarda uzun yıllar çalışmış birisi olduğunu hatırlatan Ogan, “Ben de özkaynaklardan gelen birisi olarak ülke futbolundaki yetenekli gençlerimizi ön plana çıkarmak, özellikle gelecek planlaması yapan takımlar ve kulüpler adına iyi bir şans olacaktır, diye düşünüyorum.” şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arşiv Haberleri