Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Serdar Denktaş, İskele ve Karpaz bölgesinde, hükümete bir kez daha istifa çağrısı yaptı.
DP’liler, hafta sonu sırasıyla; Sınırüstü, Aygün, Altınova, Ağıllar, Boğaziçi, Kuzucuk ve Ötüken sakinleri ile bir araya geldi.
Gerçekleştirilen ziyaretlerde DP Genel Başkanı Serdar Denktaş’a, İskele İlçe Başkanı Ahmet Cennetoğlu, Genel Başkan Yardımcıları Mehmet Erol Aktoprak, Hüseyin Avkıran Alanlı, Kadın Örgütü Genel Başkanı Esen Yalın Aktoprak, örgüt başkanları ve parti yetkilileri eşlik etti.
Köy halklarının sorun, sıkıntı ve şikayetlerini dinleyen DP Genel Başkanı Serdar Denktaş, 2012 yılının değerlendirmesini yaparak, ülkede gerilimin her geçen gün arttığına dikkat çekti.
Hükümete de çağrıda bulunan Denktaş; “ülkenin durumu içler acısı. Israrından vazgeç ve esnafın, sanayicinin, hayvancının, çiftçinin önünü açmak için istifa et, ülke hizmet bekliyor” dedi.