İŞİ ŞANSA BIRAKMAYACAĞIZ

Akdeniz Nurçelik Kadın Futbol Takımı, antrenörleri Serhat Deniz, yönetici Nurcan Çelik, futbolcular Buse Çakıroğlu ve İsmigül Yalçıner ile YENİDÜZEN Spor Servisini ziyaret ettiler ve hedeflerinin Süper Lig olduğunu vurguladılar. İki sezondan beridir Kuz

 

Akdeniz Nurçelik Kadın Futbol Takımı antrenör, yönetici ve futbolcuları YENİDÜZEN’i ziyaret etti

 

 

 

Necmi Belge

 

Akdeniz Nurçelik Kadın Futbol Takımı, antrenörleri Serhat Deniz, yönetici Nurcan Çelik, futbolcular Buse Çakıroğlu ve İsmigül Yalçıner ile YENİDÜZEN Spor Servisini ziyaret  ettiler ve hedeflerinin Süper Lig olduğunu vurguladılar.

İki sezondan beridir Kuzey Kıbrıs’ı Türkiye Kadınlar Birinci Ligi’nde temsil eden Akdeniz-Nurçelik takımı bu sezon işi şansa bırakmak istemiyor.

 

RAKİP AMASYA

Grup maçlarını ilk sırada tamamlayarak 16 takımın mücadele edeceği finallerde yer alacak olan Akdeniz-Nurçelik dün çekilen kurada Amasya ile eşleşti. 3 Mart 2013 Pazar günü Amasya ile tarafsız bir sahada karşılaşacak olan Akdeniz-Nurçelik bu maçı kazanması halinde yarı final için, Nazilli-Diyarbakır maçının galibi ile karşılaşacak.

 

DENİZ “BU YIL HATA YAPMAYACAĞIZ”

Ziyarette, ilk sözü alan Akdeniz-Nurçelik antrenörü Serhat Deniz geçtiğimiz sezon yaptıkları hatayı bu sezon tekrarlamayacaklarını dile getirdi.

Çok güçlü bir kadroya sahip olduklarını yineleyen Serhat Deniz, finallere hazırlanmak için düzenledikleri beş günlük kampın dün sona erdiğini ifade ederken, futbolcularının kamp süresince gösterdiği gayretten, çalışma azminden ve disiplinden memnun olduğunu söyledi.

Geçtiğimiz sezon, yarı finalde Marmara Üniversitesi’ne yarı finalde mağlup olarak Süper Lig kapısından döndüklerini anımsatan Deniz, tüm konsantrasyonlarını finallere çevirdiklerini, YENİDÜZEN Gazetesi’nin Kadınlar Ligi’ne gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ettiğini belirtti.

Deniz son olarak, uzun bir süredir sponsorları olan Cyprus X/P Travel Direktörü ve Pegasus Kıbrıs Müdürü Zeki Ziya’ya da teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

 

ÇELİK: “AKDENİZ GÜÇLÜ BİR TAKIM”

Antrenör Serhat Deniz’den sonra söz alan yönetici Nurcan Çelik de, YENİDÜZEN’e Kadın futbolu ile Akdeniz-Nurçelik takımına gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederken, hedeflerini geçtiğimiz sezon kıl payı kaybettikleri Türkiye  Kadınlar Süper Ligi’ne yükselmekolduğunu vurguladı. Akdeniz-Nurçelik’in güçlü bir kadroya sahip olduğunu, antrenörleri Serhat Deniz  ve sponsorları CyprusX/P Travel’ın katkılarıyle de  bu sezon özlenen başarıyı yakalayacaklarından emin olduklarını sözlerine ekledi.

 

YALÇINER VE ÇAKIROĞLU

Son sözü alan futbolcular İsmigül Yalçıner ile Buse Çakıroğlu, Akdeniz-Nurçelik takımında futbol oynamaktan mutlu olduklarını söyledi.

İsmigül, bir yıl önce Buse ise bu sezon Akdeniz’e transfer olduklarını anımsattıktan sonra, hedeflerinin Türkiye Kadınlar Süper Ligi’ne yükselmek olduğunu vurguladılar.

Çok güzel bir kamp dönemi geçiridiklerini ve diğer futbolcular ile kaynaştıklarını dile getiren Buse ile İsmigül hocaları Serhat Deniz’e de teşekkür ettiklerini sözlerine eklediler.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Arşiv Haberleri