HEDEFİ GRUPTAN ÇIKMAK

Berk Mehmetçik, İtalya’da düzenlenecek Avrupa Açık Bilardo Turnuvası’na katılıyor

 

 

 

 

Genç bilardocumuz Berk Mehmetçik, Kıbrıs Türk Bilardo Federasyonu’nun katkıları ile İtalya’da yapılacak Avrupa Açık Bilardo Turnuvası’na katılıyor.

İtalya’nın Treviso kentinde 8 – 11 Kasım tarihleri arasında yapılacak olan turnuvaya Avrupa’nın en iyi 96 bilardocusu katılıyor. Toplam para ödülü 75.000 Euro olan turnuvada yarışmacılara her galibiyet için 400 Euro veriliyor.

 

GALİBİYET BAŞI 400 EURO

İtalya’daki turnuvaya Bilardo Federasyonu Başkanı Aşkın Burcu ile gidecek olan genç bilardocumuz hedefini ilk 2 karşılaşmayı kazanarak gruptan çıkmak olarak belirledi. Berk Mehmetçik, kendisine güvendiğini fakat rakiplerinin Avrupa’nın en iyileri olduğunu ve tüm rakiplerin güçlü olduğunu vurguladı.

Berk Mehmetçik bu turnuvaya katılacağını yaklaşık 2 hafta önce öğrendiğini ve bu kısa sürede günde yaklaşık 1.5 saat çalışarak hazırlandığını belirtti. Berk Mehmetçik ve Aşkın Burcu bugün adadan ayrılarak İtalya’ya gidecek. 

 

 

 

 

 

 

Arşiv Haberleri