Yeşilova başarı hedefiyle çalışıyor

Yeşilova başarı hedefiyle çalışıyor

Merit Alsancak Yeşilova’da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in yeni ekiplerinden Merit Alsancak Yeşilova’da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Yeşil beyazlı ekibin teknik direktörü Tayfun Kurtarıcıoğulları, takımdaki son durumu YENİDÜZEN’e değerlendirdi.

Kurtarıcıoğulları: “Çalışmalarımız eğlenceli geçiyor”

Merit A. Yeşilova teknik patronu Kurtarıcıoğulları, takımdaki arkadaşlığın üst düzeyde olduğuna vurgu yaparak, çalışmaların eğlenceli ve verimli geçtiğine dikkat çekti. Son günlerde saha içinde değil de, kros çalışmaları yaptıklarını aktaran Kurtarıcıoğulları, bu hafta içerisinde yeniden saha içerisine döneceklerini ifade etti. Hazırlık maçlarına 9 Ağustos’tan itibaren başlayacaklarını belirten deneyimli teknik adam, 9 Ağustos’ta Yenicami, 12 Ağustos’ta Bostancı Bağcıl, 16 Ağustos’ta Yeni Boğaziçi, 24 veya 25 Ağustos’ta ise Doğan Türk Birliği ile hazırlık maçı yapacaklarının bilgisini verdi.

“Hedefimiz kesinlikle başarılı olmaktır”

Merit Alsancak Yeşilova teknik direktörü Tayfun Kurtarıcıoğulları, bu sezon Süper Lig’in çok farklı ve renk geçeceğini belirterek, takımların güçlü olduğunu söyledi. Daha önceden de başarılı olmak istediklerini kaydettiklerini aktaran tecrübeli teknik adam, hedeflerinin kesinlikle başarılı bir sezon geçirmek olduğunu bir kez daha yineledi.

“LulaLua’nın gelmesini bekliyoruz”

Geçtiğimiz sezon bitmesiyle birlikte transfer çalışmalarına erkenden başlayan yeşil beyazlı ekip, tecrübeli oyuncu Lomana LuaLua ile anlaşmaya varmıştı. Teknik direktör Kurtarıcıoğulları, oyuncunun yeniden gelmesini beklediklerini bu hafta içerisinde oyuncunun Kıbrıs’a gelip, takımla birlikte çalışmalara başlayacağını söyledi.

Bu haber toplam 1756 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.