“Tüm hazırlıklar şampiyonluk için”

“Tüm hazırlıklar şampiyonluk için”

Milli Takımlar Menajeri Mehmet Avcı’nın CONIFA 2018 Dünya Kupası’nda mücadele edecek millilere güveni tam

A+A-

CONIFA 2018 Dünya Kupası’nda mücadele edecek olan KKTC Milli Takımı ülkemizdeki hazırlıklarında sona doğru geldi. Her yıl oluşturulan milli takımın önemli isimlerinden biri olan Milli Takımlar Menajeri Mehmet Avcı, tüm hazırlıkların şampiyonluğa yönelik yapıldığını belirtirken “Benim hedefim final değil, şampiyonluktur. Takımımıza güvenimiz tam” açıklamasını yaptı.

 

Avcı: “Şampiyonluğun zamanının geldiğini düşünüyorum”

YENİDÜZEN’e konuşan Milli Takımlar Menajeri Mehmet Avcı, şampiyonluğun zamanının geldiğini düşündüğünü ifade etti. Kendisinin esas hedefinin final olmadığını vurgulayan Avcı, “Çünkü bu yıl final oynayacağımızı düşünüyorum. Onun için hedefim şampiyonluktur” dedi.

“Oluşturduğum kadro, hırs, azim ve bizim aşıladığımız motivasyon şampiyonluğa yöneliktir” diyen Avcı, şunları söyledi: “Takımın iskeleti birkaç turnuva öncesine kadar dayanır. Yaş kategorilerinde oynamış çocuklarımız da vardır. U17, U21 gibi milli takımlarda forma giymiş, A takımlarda tecrübelenmiş oyuncularımız var. Bunlardan bir kadro oluşturduk. Çok önemli bir şey başardığımızı düşünüyorum. Geçmiş yıllarda kadromuzda olmayıp bu yıl kadroya kattığımız, profesyonel anlamda kadroda yer alan oyuncularımızın da katkısı olacağına inanırım her yönden. Onun izlerini görüyoruz. Doğru seçim yaptığımızda inanıyorum. Takımımıza güvenimiz tam” ifadelerini kullandı.

 

“Bu bir bayrak yarışı”

Uzun yıllardır Milli Takımlar Menajeri olarak görev yapan Mehmet Avcı, bu görevde sona doğru geldiğine inanıyor. Geçmiş yıllarda milli takımda futbolcu olarak görev yapan isimlerin artık antrenör olduğunu belirten Avcı,  “Bu bir bayrak yarışı. Artık nöbet değişimi olacak. 16 yıldır benim görevim sadece milli takımdır. Nasıl ki futbolcular gelir geçer, yönetici anlamında da yenilenmesi daha doğru olur diye düşünürüm. Ülkemizde üniversitelerde spor yöneticisi eğitimi alanlar var. Artık bir yerde dur demek lazım” açıklamasını yaptı.

 

“İngiltere’deki Kıbrıslı Türkler’in bakış açısı bizi heyecanlandırıyor”

“Bizi heyecanlandıran, duygulandıran İngiltere’deki Kıbrıslı Türklerin organizasyona bakış açısı” diyerek sözlerini sürdüren Avcı, “Bazı yaşadığımız sıkıntıları göz önünde bulundurduğumuzda, İngiltere’deki Kıbrıslı Türklerin ilgisinin yarısı kadar bizim şu an mevcut KKTC halkından veya kurumlarından ya da yetkililerinden aynı heyecanı görsek daha mutlu olurduk” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bu haber toplam 2029 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.