Tek düşünceleri galibiyet

Tek düşünceleri galibiyet

Mesarya teknik direktörü Ali Samancıoğlu ve Hamitköy teknik direktörü Ahmet Sakallı, YENİDÜZEN’e konuştu

A+A-

Halit Dağ

K-Pet Birinci Lig Kırmızı Grup’ta hafta sonu karşılaşacak olan Mesarya ve Hamitköy Spor Kulübü teknik adamları Ali Samancıoğlu ve Ahmet Sakallı zorlu karşılama öncesi YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu.

Samancıoğlu : "Hedef yükseltmek için kazanmalıyız"

Mesarya antrenörü Ali Samancıoğlu Hamitköy maçının kendileri için hedef yükseltme maçı olduğunu söyledi. İki takım içinde zor maç olacağını belirten genç teknik adam, evlerinde oynayacakları maça taraftarların da sahada olmasını istediklerini dile getirdi. Samancıoğlu, zor maç olacağını bir kez daha yinelerken, kazanmak için sahada olacaklarını ifade etti. Ali Samancıoğlu, önceki maçlara atıfta bulunarak, Mesarya’nın taraftarının tribünleri doldurması kendilerini daha da motive ettiği vurgusunu yaptı. Genç teknik adam, karşılaşma eksik oyuncularının bulunmadığını, rakipleri Hamitköy’e de başarılar dileyerek maçın centilmence tamamlanmasını temenni etti.

Sakallı: "Galibiyette ihtiyacımız var"

Hamitköy teknik patronu Ahmet Sakallı ise, mücadele ettikleri grupta her takımının birbirini yenme gücü bulunduğuna dikkat çekti. Takım olarak tüm maçların zorluğunun farkında odluklarını belirten Sakallı, hafta sonunda Mesarya deplasmanında zor bir karsılaşma kendilerini beklediğini söyledi. Rakiplerinin kalitesinin bilincinde olduklarını yineleyen Sakallı, alt sıralardan uzaklaşmak için galibiyete ihtiyaçları olduğunu ifade etti. Ahmet Sakallı, maça çok iyi hazırlanıp iyi motive olmaya çalıştıklarını aktarırken, sahadan gülen taraf kendileri olmaları gerektiğini kaydetti. Çağan ve Necati'nin sakatlıkları, Agit'in de hastalığı bulunduğunun bilgisini veren teknik direktör Ahmet Sakallı,  oyuncuların durumlarının maç günü netlik kazanacağını vurguladı. Ahmet Sakallı, son olarak dostça bir mücadele olup hak edenin kazanmasını temenni ederek rakipleri Mesarya’ya da başarı dileklerini sundu.

Bu haber toplam 2231 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.