“Takımın görüntüsünden memnunum”

“Takımın görüntüsünden memnunum”

Yeni Boğaziçi tenik patronu Eralp Şerifoğlu, devam eden Girne kampını değerlendirdi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in yeni ekibi Yeni Boğaziçi’nde teknik direktör Eralp Şerifoğlu, halen devam eden Girne kampını değerlendirdi. Şerfioğlu, takımın görüntüsünden her konuda oldukça memnun olduğunun altını çizdi.

 

Şerifoğlu: “Günde çift idmanla hazırlanıyoruz”

Yeni Boğaziçi teknik patronu Şerifoğlu, geçtiğimiz Pazar günü başladıkları Girne kampından şu ana kadar memnun olduğunu söyledi. Eralp Şerifoğlu; “Hafta sonundan beridir Girne’deyiz. Çalışmalarımız günde çift antrenman olmak üzere yoğun bir şekilde devam ediyor. Yabancılarımızı beğendik, onlarla devam edeceğiz. Takımdaki arkadaşlık son derece iyi durumda. Takımdaki arkadaşlık ortamı sayesinde yoğun geçen idmanlarımızı eğlenceli hale getiriyoruz” dedi.

 

“Daha yürüyecek çok yolumuz var”

Çalışmaların yoğun geçtiğine bir kez daha vurgu yapan deneyimli teknik adam, sezonu açtıkları günden bu yana çok yol katettiklerini ancak, tam anlamıyla henüz hazır olmadıklarını söyledi. Şerifoğlu, “Aramıza yeni katılan arkadaşlar takıma uyum sağladı. İlk günden bu yana çok çalışıyoruz. Süper Lig’in çok daha kaliteli ve çok daha üst düzey bir lig olduğunun farkındayız. Bu bakımdan daha yürüyecek çok yolumuz var. Çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.

 

2 hazırlık maçı oynanacak

Süper Lig’in doğu temsilcilerinden Yeni Boğaziçi, hafta sonuna kadar bulunacağı Girne kampında 2 hazırlık maçı yapacak. Mavi kırmızılılar, yarın Türk Ocağı ile Cumartesi günü ise Merit Alsancak Yeşilova ile karşı karşıya gelecek.

Bu haber toplam 1695 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.