Sakallı: “Genç ve diri kadroya sahibiz”

Sakallı: “Genç ve diri kadroya sahibiz”

K-Pet 1.Lig'in Lefkoşa temsilcisi Hamitköy'de genç teknik adam Ahmet Sakallı, takımının durumunu değerlendirdi.

A+A-

Halit DAĞ

K-Pet Birinci Lig ekiplerinden Hamitköy'ün teknik sorumlusu Ahmet Sakallı gazetemiz Yenidüzen'e açıklamalarda bulundu.

Ligin ilk 2 haftasına istedikleri gibi başlayamadıklarını belirten Sakallı, son 3 haftada galibiyet serisi yakaladıklarını söyledi.

Genç ve diri bir kadroya sahip olduklarını ifade eden Sakallı, genç ağırlıklı bir kadroyla lige girdiklerini, genç isimlerin yanına futbol kalitesi olarak kendilerini ispatlamış tecrübeli oyuncular transfer ederek iyi bir ekip kurduklarını belirtti.

 

“Herkes gibi bizim de hedeflerimiz var”

İlk 5 haftayı değerlendiren Sakallı, “İlk 5 haftada kazandığımız 10 puan var ama bununla birlikte de kaybettiğimiz de 5 puan vardır. Kaybederken yaptığımız hataları tespit ederek aynı hataları yapmamak için iyi çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.

Sakallı, henüz daha ligin başı olduğunu, ligin sonu için konuşmanın erken olduğunu, herkesin hedefi olduğu gibi Hamitköy olarak kendilerinin de hedeflerini olduğunu söyledi. Lig sonu hedeflerimize ulaşabilmek için daha fazla çalışmaları gerektiğinin de bilincinde olduklarını söyleyen Sakallı, camianın desteğinin kendileri için önemli olduğunu söyledi.

 

“Hak edenin kazanacağı bir maç olsun”

Son olarak hafta sonu karşılaşacakları Akova maçı ile ilgili görüşlerini ifade eden Sakallı, zorlu bir maçın kendilerini beklediğini söyleyerek, hak edenin kazanacağı centilmence bir karşılaşma olmasını diledi.

Bu haber toplam 1483 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.