“Sabırlı ve disiplinli oynamalıyız”

“Sabırlı ve disiplinli oynamalıyız”

K.Kaymaklı’yı konuk edecek Y.Boğaziçi’nde teknik direktör Eralp Şerifoğlu, üç puan istediklerini ancak sabırlı ve disiplinli oynayarak rakiplerini yenememeleri halinde yenilmemeye çalışacaklarını söyledi

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

K-Pet Süper Lig’in 4’üncü hafta mücadelesinde Küçük Kaymaklı’yı konuk edecek olan Yeni Boğaziçi’nde bu maçın hazırlıkları sürüyor. İlk üç haftada deplasmanlarda elde ettiği iki beraberlikle iki puanı bulunan Y.Boğaziçi’nde teknik direktör Eralp Şerifoğlu, isteklerinin 3 puan olduğunu, sabırlı ve disiplinli oynamaları gerektiği maçta rakiplerini yenememeleri halinde yenilmemeye çalışacaklarını belirtti.

 

Şerifoğlu: “İyi niyetli, mücadele eden bir takımımız var”

Süper Lig’de herhangi bir rakiplerini farklı kategoriye koyacak durumlarının olmadığını belirten Eralp Şerifoğlu, 18 kişilik kadrolarında 9 oyuncunun 21 yaş altı olduğunu ifade etti. Bunun herhangi bir sıkıntı yaratıp yaratmadığı yönündeki soruya deneyimli teknik adam “Tecrübe açısından yaşadık. Maç içerisinde değişen durumlara reaksiyon vermede sıkıntı olabiliyor. Ama çok iyi niyetli, mücadele eden bir takımımız var. Özellikle geriye düştüğümüz anlarda daha kontrollü oynamayı başarabilmek zorundayız. Çetinkaya maçında bunun sıkıntılarını yaşadık ama Yeşilova maçında bu açıdan daha iyiydik. Maçın devamında oyunun kontrolünü zaman zaman elimize geçirmemiz, takım için ilerleyen haftalar adına kazançtır.” dedi.

 

“Gol atamıyoruz ama pozisyona giriyoruz. İlerisi için pozitif bir nokta”

İki deplasmanda alınan beraberliklerin 3 puanlı sitemde puan kaybı olduğunu ancak zorlu bir ligde deplasmanda alınan puanların değerli olduğunu söyleyen Y.Boğaziçi Teknik Direktörü Eralp Şerifoğlu, “Bizimle bir üst lige terfi eden takımlara kaybetmeme hedefimiz var. Lefke’den ilk haftada alınan puan önemliydi. Haftalık yaptığımız planlarla beraber eksilmeden, ceza almadan, ideale yakın takımımızı sürekli oynatmak peşindeyiz. İlk 11’e istikrar kazandırmak istiyoruz. Çocuklar oynadıkça daha iyi olacağız. Takımın gol atma sıkıntısı var ama pozisyonlara giriyoruz. Bu pozitif bir nokta. Bunu devam ettirirsek golleri atacağımıza inanıyorum. Bunlar kolay değil ama çok çalışma ve sabır isteyen konular” ifadelerini kullandı.

 

“Kaymaklı maçında sabırlı ve disiplinli oynamalıyız”

Bu hafta Pazar günü konuk edecekleri Küçük Kaymaklı ile ilgili de konuşan Eral Şerifoğlu, rakiplerinin hedefi olan, lige iddialı bir başlangıç yapan bir ekip olduğunu söyledi. Kaymaklı’nın kazanarak bir seri yakalamak isteyeceğini belirten Şerifoğlu, “Bizim niyetimiz öncelikle yenilmemek. Çünkü geriye düşüp öne geçmek zor. Sabırlı ve disiplinli oynamalıyız. İstediğimiz tabi ki 3 puan almak ama yenemezsek yenilmeme prensibimizi de unutmayacağız. İyi çalışıyoruz. Mücadelesi yüksek bir maç bizi bekliyor” dedi.

Bu haber toplam 1809 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.