Ronaldinho Baf yolunda

Ronaldinho Baf yolunda

Dünyaca ünlü Brezilyalı futbolcu Ronaldinho, Baf yolunda.

A+A-

Özellikle Barcelona forması giydiği dönemde dünyanın en önemli futbolcularından biri olarak gösterilen Brezilyalı futbolcu Ronaldinho’nun, Kıbrıs’a transfer olacağı iddia edildi. 37 yaşındaki Brezilyalı yıldızın ismi Kıbrıs 1.Ligi’ne bu yıl terfi eden Paphos (Baf) takımıyla anılıyor. Yunan internet sitesi Marca. gr’nin haberine göre Baf’ın Sportif Direktörü Laurent Dechaux ile Kıbrıs’a geldiğinde görüştüğü belirtilen Ronaldinho’nun teklife henüz yanıt vermediği kaydedildi.

 

İddiaya göre Dexhaux’un Ronaldinho’ya ‘konuk futbolcu’ olarak 4-5 maçlığına Baf forması giymesi teklifinde bulunduğu ve ikilinin bu konuda yüz yüze görüştüğü vurgulandı. Henüz Brezilyalı futbolcunun bu konudaki görüşünü ortaya koymadığı öğrenilirken, söz konusu transferin gerçekleşmesi durumunda Kıbrıs Rum ve dünya futbolunda çok büyük ses getireceği de vurgulandı. Baf takımı geçen sezon Güney Kıbrıs 2.Ligi’ni ikinci sırada bitirmiş ve en üst lige terfi etmişti.

 

Dünyaca üncü futbolcu Barcelona’nın yanı sıra Milan ve Paris Saint Germain gibi takımların da formasını giydi. 97 kez Brezilya Milli Takımı’nın formasını da terleten Ronaldinho 33 kez ağları sarstı.

Bu haber toplam 7435 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.