Özbek ile Sertoğlu buluştu

Özbek ile Sertoğlu buluştu

G.Saray Başkanı Dursun Özbek, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu’nu ziyaret etti

A+A-

Hüseyin Özbarışcı

Türkiye ekiplerinden Galatasaray’ın Başkanı Dursun Özbek dün adada bir dizi temaslarda bulundu. Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF) Başkanı Hasan Sertoğlu’nu ziyaret eden Özbek ve beraberindeki heyet, KTFF Başkanı Hasan Sertoğlu’na forma hediye etti. Hasan Sertoğlu ise günün anısına Federasyonun plaketini takdim etti.

 

Sertoğlu: “Federasyonumuzun kapısı herkese açıktır”

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu, ülkemize zaman zaman bu tür ziyaretlerin yapılmasına rağmen, bazı zamanlar kendilerine ziyarette bulunulmadığını hatırlattı. Galatasaray’ın Türkiye’de büyük bir kulüp olduğuna dikkat çeken Sertoğlu, sadece Galatasaray’ın değil, Türkiye’de bulunan tüm kulüp yöneticilerine kapılarının açık olduğunu yineledi.

 

Özbek: “Tesis yapmak, buradaki gençlere de faydalı olacak”

Kabul sırasında düşüncelerini aktaran Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, yapılacak projelerin Kıbrıs Türk futbolunun gelişmesine önemli katkı sağlayacağını belirterek, akademi ve tesisleşmenin ülkedeki gençlere de faydalı olacağını dile getirdi. Gerçekleştirdiği ziyaretten memnun olduğunu aktaran Özbek, sporla uğraşan herkese ziyarette bulunulması gerektiğini ve kendilerinin de kimseyi atlamadan herkese ziyaret gerçekleştirdiklerini sözlerine ekledi. 

-------------------

Özbek Özgürgün’ü ziyaret etti

Başbakan Hüseyin Özgürgün, Galatasaray Spor Klübü Başkanı Dursun Özbek’i kabul etti. Başbakanlıkta gerçekleşen kabulde basına görüntü olanağı sağlandı. Açıklama yapılmadı. Kabulde Başbakan Özgürgün Özbek’e anı plaketi, Özbek de Özgürgün’e Galatasaray Forması ve Galatasaray’ın tarihini anlatan kitabı takdim etti. (TAK)

Bu haber toplam 1986 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.