Ortaokul voleybolda final zamanı

Ortaokul voleybolda final zamanı

Ortaokullu Yıldızlar Voleybol Şampiyonası’nda yarı final maçları neticesinde kızlarda Canbulat Özgürlük Ortaokulu ve Erenköy Lisesi, erkeklerde de Çanakkale Ortaokulu ile Erenköy Lisesi finalde mücadele edecek olan okullar oldular

A+A-

Milli Eğitim Bakanlığı, Milli Günler Okul Sporları ve Kol Etkinlikleri Koordinasyon Birimi tarafından düzenlenen Ortaokullu Yıldızlar Voleybol Şampiyonası’nda yarı final karşılaşmaları İskele Spor Salonu’nda oynandı, finalist ekipler belli oldu.

 

Kızlarda Canbulat – Erenköy finali

Kızlarda Canbulat Özgürgük Ortaokulu rakibi Çanakkale Ortaokulu’nu 3-1’lik skorla mağlup ederek finale yükseldi. Kızlarda ikinci finalisti Tie-break seti belirledi. Erenköy Lisesi’nin ortaokul bölümü ile Türk Maarif Koleji arasındaki mücadelede gülen tarafk 3-2’lik skorla Erenköy oldu. Bu sonuçla finalin adı Canbulat Özgürlük Ortaokulu – Erenköy Lisesi oldu.

 

Erkeklerde Çanakkale – Erenköy finali

Erkeklerde ise bu okul sezonunda şampiyonaya katılan takım sayısı 3 olduğu için yapılan grup maçı neticesinde Erenköy Lisesi’nin ortaokul bölümü birinci olduğu için direk finale yükseldi. İkinci ve üçüncü sırada yer alan okullar Çanakkale Ortaokulu ile Gazi Mağusa Türk Maarif Koleji arasındaki mücadelede finale yükselen ekibi kızlarda olduğu gibi Tie-break seti belirledi. Çanakkale Ortaokulu 3-2 galip gelerek finalde Erenköy’ün rakibi oldu. Ortaokullu Şampiyonada üçüncülük ve final karşılaşmaları bugün İskele Spor Salonu’nda oynanacak.

 

Fotoğraflar: Sedat Kılıç

Bu haber toplam 1912 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.