“Önümüzü daha net görüyoruz”

“Önümüzü daha net görüyoruz”

Süper Lig’in ikinci devresinde kupa maçları ile birlikte oynadığı altı karşılaşmadan beşini kazanan Baf Ülkü Yurdu’nda yakalanan çıkış camiayı memnun etti

A+A-

Hüseyin Kıral

K-Pet Süper Lig’in Güzelyurt bölgesi ekibi Baf Ülkü Yurdu, hafta sonu elde ettiği Mağusa Türk Gücü galibiyeti ile rahat bir nefes aldı. Kırmızı yeşilliler kupa maçları ile beraber oynadığı 6 resmi karşılaşmanın 5’ini galibiyetle tamamladı.

Devre arasında yapılan dört takviye ile birlikte ortaya konan oyun anlayışının takıma büyük bir ivme kazandırdığının altını çizen Teknik Direktör Bülent Aytaç, son oynadıkları MTG maçında bunu herkese hissettirdiklerini söyledi. Aytaç, “Mağusa Türk Gücü maçını kazanmamız önümüzü daha net görmemizi sağlarken, ayaklarımızın da yere daha sağlam basmasını sağladı” dedi.

 

Aytaç: “Moral, motivasyonumuz arttı”

“Ara transfer döneminde takımın kaburgasını oluşturacak şekilde defansa Mustafa Tekpınar’ın yanı sıra, orta sahaya Kıbrıslı Rum futbolcu Charalampos Loizou ve ileriye de Lelo Mbele ile birlikte Joseph’i transfer ederek takımın saha içerisinde daha dik durmasını sağladık” açıklamasını yapan Teknik Direktör Bülent Aytaç, “Bu dik duruş bizim oymadığımız maçlara yansırken, alınan başarılı sonuçlar neticesinde moral ve motivasyonumuzun da artmasını sağladı” dedi. Aytaç, “Ligin ilk yarısında 13 puanla 13’üncü durumdaydık, ikinci yarı ile birlikte oynadığımız dört karşılaşmadan aldığımız 9 puan bizi 10’uncu durumuna yükseltti ve rahat nefes almamızı sağladı” dedi.

 

“MTG maçı önemliydi”

Bülent Aytaç, ikinci devrede oynadıkları maçlarda çok koşarak çok mücadele ederek ve çok gol pozisyonu üreterek bu duruma geldiklerini belirtirken, her maçı ayrı ayrı değerlendirdiklerini, “Saha içerisinde fiziksel, saha dışında da yaptığımız toplantılarla mental olarak iyi hazırlandığımıza inanıyorum” dedi. Aytaç, “Mağusa Türk Gücü maçının önemi bizim geriye kalan haftalarda bu ligde neler başarabileceğimizin görmek için çok önemliydi ve galip gelerek, hemde pozisyon vermeden galip gelerek doğru işler yaptığımız gördük” dedi.

 

“Şimdilik ligi düşünüyoruz”

Ligle birlikte, kupada da iyi yerde olduklarının altını çizen Bülent Aytaç, bu noktaya gelebilmek için çok çalıştıklarını söyledi. “15 Mart’ta oynanacak olan çeyrek final maçlarını şimdilik hiç düşünmediklerini belirten Aytaç, ligde sırası ile Küçük Kaymaklı, Lefke ve GAÜ Çetinkaya takımları ile maçları olduğunu ve şimdilik sadece hafta sonu karşılaşacakları Küçük Kaymaklı maçını düşündüklerini söyledi. Aytaç, K.Kaymaklı takımının da kendileri gibi ikinci yarıya iyi başladığını ancak Ruso Stadı’na puan veya puanlar almak için geleceklerini söyledi.

Bu haber toplam 1965 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.