Oladele tamam, Lua Lua beklemede

Oladele tamam, Lua Lua beklemede

Girne Halk Evi’nde Yenicami’nin stoperi Oladele’nin yakın zamanda imza atması beklenirken, Lua Lua konusunda da bekleyiş sürüyor.

A+A-

K-Pet Süper Lig’de ikinci transfer dönemine önemli hamlelerle giren Girne Halk Evi, son iki sezondur Yenicami’de forma giyen Oladele Oshobe transferinde büyük aşama kaydetti. Nijeryalı futbolcu ile her konuda anlaşan Girne ekibinin önümüzdeki günlerde oyuncuya resmi imzayı attırması bekleniyor. Yenicami’nin kadroda düşünmediği Oladele ile ilgili olarak kulüple de anlaşmaya varan Girne Halk Evi takımı savunmasına önemli bir takviye yapmış olacak.

 

Lua Lua beklemede

Öte yandan Lomana Lua Lua ile ilgili de beklemede olan Girne Halk Evi takımı bu oyuncu konusunda acele etmiyor. Oyuncunun Girne Halk Evi’ne haber gönderdiği ve bu ekibin formasını giymeye sıcak baktığı öğrenilirken, Girne Halk Evi alternatifleri değerlendirdikten sonra kararını verecek.

 

Savunmaya İlker, hücuma Selim

Girne Halk Evi transferde daha önce Türk Ocağı’nda İlker Tek, Doğan Türk Birliği’nde Selim Saygı ve Kaan Borova’yı renklerine bağlamıştı.

Bu haber toplam 2472 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.