Mesarya’da 6 puanlık maç

Mesarya’da 6 puanlık maç

Süper Lig’in 21’inci haftasında Değirmenlik ile Dumlupınar karşı karşıya gelecek

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’in 21’inci haftasında Değirmenlik ile Dumlupınar karşı karşıya geliyor. Karşılaşma öncesinde iki takımın da teknik direktörü YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu. Küme düşmemek için mücadele veren iki takımın teknik adamı da maçın son derece önemli olduğunun altını çiziyor.

Kaçmaz: “Bu maç kaderimizi belli edecek”

Değirmenlik teknik patronu İzzet Kaçmaz, son haftalarda aldıkları puanlarla takımının özgüveninin yerine geldiğini ve bu maçta da kesinlikle galibiyet almaları gerektiğini söyledi. Deneyimli teknik adam, bu maçın ligdeki kaderlerine etki edeceğini belirterek, maçı mutlak kazanmak zorunda olduklarını dile getirdi. Kaçmaz, karşılaşma öncesinde eksik oyuncularının olamadığını vurgulayarak, bu önemli maçın dostluk çerçevesi içinde sonuçlanmasını temenni etti. İzzet Kaçmaz, rakipleri Dumlupınar’a da başarılar dileyerek hak edenin kazanmasını sözlerine ekledi. Taraftarlara da seslenen Değirmenlik teknik patronu Kaçmaz, seyirci desteğinin önemine vurgu yaparak, taraftarların bu zor takıma günde destek olmaları gerektiğini ifade etti.

Borataş: “Bire bir rakibimizle oynuyoruz”

Dumlupınar teknik direktörü Mehmet Borataş ise hafta sonu kendilerini çok zor bir deplasman beklediğini söyledi. Borataş, takım olarak bu maca çok iyi hazırlandıklarını ve bu maçtan kesinlikle galibiyetle dönmek istediklerini belirtirken, kendilerini açısından kalan süreçte bir Degirmenlik bir de Baf Ülkü Yurdu maçları çok zor olacağını ifade etti. Deneyimli teknik adam, karşılaşmaya hem fiziki hem de mental olarak çok iyi hazırlnadıklarıni aktarırken, rakiplerinin de puana ihtiyacı olduğundan dolayı yüksek tempoda bir maçın geçeceğini kaydetti. Borataş, geçtiğimiz hafta  Türk Ocağı maçında sakatlanan Tunahan'ın da durumunun maç günü netlik kazanacağını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 2034 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.