Lider İskele deplasmanında

Lider İskele deplasmanında

Süper Lig’in kayıpsız lideri Yenicami, ilk iki haftada galibiyetle tanışamayan G.Birliği’ne konuk olacak

A+A-

K-Pet Süper Lig’in 3’üncü hafta mücadelesinde ligin kayıpsız lideri Yenicami, Gençler Birliği deplasmanına konuk olacak. Karşılaşma yarın Cumhuriyet Stadı’nda oynanacak. Geçtiğimiz hafta Girne Halk Evi karşısında aldığı mağlubiyetin ardından radikal bir karar alarak yabancı oyuncularının tamamını değiştiren Gençler Birliği, yaşanan değişimle beraber Yenicami’den puan veya puanlar almak için mücadele edecek. Yenicami’de geçtiğimiz hafta sakatlanan Salih Güvensoy ise 3 ile 6 hafta sahalardan uzak kalacak. İlk iki haftada oynanan kötü futbola rağmen siyah beyazlılar İskele deplasmanından kayıpsız ayrılmayı hedefliyor.

 

Aytaç: “Zoru başarmak için elimizden geleni yapacağız”

Karşılaşmayı değerlendiren Gençler Birliği Teknik Direktörü Bülent Aytaç, işlerinin zor olduğunu ifade etti. “Ligin oturmuş kadrosuna sahip olan, moral ve motivasyonu yüksek, ikide iki yapmış takımı Yenicami ile oynuyoruz. Kurumsallaşmış bir yapıya sahip olan Yenicami’nin gücünü biliyoruz. Karşılaşma bizim için önemli. Puan veya puanlar almak için çalışacağız” açıklamasını yaptı. Yenicami gibi takımlara karşı oynamanın ve kazanmanın zorluğuna değinen Aytaç, “Biz bu zoru başarmak için elimizden geleni yapacağız” dedi.

 

“Yabancı konusunda radikal bir karar alma durumunda kaldık”

Takımda yaşanan yabancı değişikliği ile ilgili de konuşan Aytaç, “İstediğimiz oyuncuları bünyemize dahil ettik ama maddi kaynaklarımızdan dolayı tutamadık. Girne Halk Evi maçında yabancı sıkıntısını net bir şekilde gördük. Hamle yapmak için arayışlara girdik. Tabi transferin son günü radikal karar almak durumunda kaldık” dedi.

Yaptıkları değerlendirmede oyuncuların antrenman eksikleri olduğunu ve 2-3 haftaya ihtiyaçları olduğunu belirten Aytaç, “Günün sonunda umarım bu üç oyuncunun bize katkıları çok olur. Takıma ivme kazandırırlar. Yenicami maçında bu arkadaşlarımızdan yararlanacağız” ifadelerini kullandı. Daha önce çapraz bağı kopan ve fizik tedavi süreci devam eden Sertan Kurukafa’nın bu maçta da olmayacağını belirten Aytaç, askerliğini bitiren Cenker Yazar’ın takıma katıldığını, üç yabancının yanında Cenker ile birlikte dört yeni oyuncuları olduğunu ifade etti.

 

Devecioğlu: “Umarım iyi futbolla kazanacağız”

Süper Lig lideri Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu ise karşılaşmanın kendileri açısından zor geçeceği görüşünde. Genç teknik adam ilk iki haftada kötü futbol oynadıklarını, bu maçta iyi futbol oynayarak kazanmak istediklerini belirtti.

Karşılaşmayı değerlendiren Yenicami Teknik Direktörü Sedat Devecioğlu, “Rakibimiz sahasında her zaman iyi oynayan bir ekip. Bizim açımızdan zor geçecek bir karşılaşma” dedi. İki haftada kötü futbol oynayarak kazandıklarını belirten Devecioğlu, “Umarım bu hafta iyi futbolla kazanacağız” açıklamasını yaptı.

 

“Yabancı değişimi her iki takım adına da tehlikelidir”

İskele’nin ülkenin en zorlu deplasmanlarından biri olduğunu belirten Devecioğlu, “ama bu haftayı kayıpsız geçmek istiyoruz” dedi. Devecioğlu, “Rakibin yabancı oyuncularını değişmiş olması, her iki takım adına da tehlikelidir” derken, Salih Güvensoy’un omurgasında saç teli kırığı olduğunu ve 3 ile 6 hafta arasında sahalardan uzak kalacağını ifade etti. Yenicami bu hafta yapacağı 4 antrenmanın ardından Gençler Birliği maçının hazırlıklarını tamamlayacak.

Bu haber toplam 1361 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.