“Kendimizi galibiyete yakın taraf olarak görüyoruz”

“Kendimizi galibiyete yakın taraf olarak görüyoruz”

Cihangir teknik patronu Toygar Davulcu, Yenicami maçından umutlu.

A+A-

Cihangir Teknik Direktörü Toygar Davulcu, karşılaşacakları Yenicami’nin favori olarak görüldüğünü ancak rakiplerini daha önce kendi evinde yenen ender ekiplerden biri olduklarını belirtti. Davulcu son haftalardaki iyi oyunları ile kendilerini galibiyete daha yakın taraf olarak gördüklerini söyledi

 

K-Pet Süper Lig’de son haftalarda yakaladığı çıkışla dikkat çeken ve zirveye adım adım yaklaşan Cihangir, ligin 11’inci haftasında Yenicami’ye konuk olacak. Cihangir Teknik Direktörü Toygar Davulcu, “Bana göre maçın favorisi her ne kadar Yenicami olsa da biz maça 3 ihtimalli olarak bakıyoruz. Son haftalardaki iyi oyunumuzla galibiyete yakın taraf olarak kendimizi görüyoruz. Bu özgüvenle oyuncularım üstün performans sergileyerek istediğimiz, arzuladığımız 3 puanı camiamıza hediye etmek istiyoruz” açıklamasın yaptı.

 

Davulcu: “GHE maçında geriye düştük ama oyun disiplininden kopmadık”

“Girne Halk Evi maçına oldukça iyi ve baskılı başladık ama bu yıl bütün maçlarda yaşadığımız sıkıntı bu maçta da tekerrür etti” diyen Toygar Davulcu, “Birçok pozisyona girmemize rağmen değerlendiremedik. Ondan önce de aynıydı, çok azını gole çevirebilmiştik. Bu maçta da bir kopyası oldu” dedi. Kendi sahalarında böylesine dirençli, mücadeleci bir takım karşı geriye düştüklerini ancak 90’ıncı dakikaya kadar oyun disiplininden kopmadıklarını belirten Davulcu, futbolun doğrularını sahaya yansıtarak 90’ıncı dakikada da olsa 3 puanı aldıklarını, Yenicami karşılaşması öncesi bunun kendilerine moral olduğunu belirtti.

 

“Yenicami puan kayıpları yaşamış olabilir ama…”

Yenicami karşılaşması ile ilgili konuşan Cihangir Teknik Direktörü Toygar Davulcu, “Yenicami son iki haftada puanlar kaybetmiş olabilir. Sezon başından beridir birçok maçta kaybedecek noktaya da gelmiş olabilir. Ama bu maçları nasıl oynayacağını, nasıl kazanacağını, böylesi sıkıntılı durumda neler yaparak çıkabileceğini bilen, çok iyi, hem tecrübeli hem de kaliteli oyuncu grubu var” dedi. Yenicami’nin son iki haftada puanlar kaybetmiş olabileceğini ancak ligde en iyi yabancılara sahip olan son iki yılın şampiyonu ile oynayacaklarını belirten Davulcu, “Bütçe olarak baktığımızda da bizim 2-3 katımız büyüklüğünde bir ekip. Ben çok çekişmeli, kaliteli, güzel bir maç olacağını düşünüyorum” ifadelerini kullandı.

 

“Eksiklerin çok fark edileceğini düşünmüyorum. Giren çıkanı aratmıyor”

“Yenicami’nin eksiklerinin çok fazla fark edileceğini düşünmüyorum. Girenin çıkanı aratmayacağı 3-4 ekipten bir tanesi çünkü. Onun için biz kendi işimize bakıyoruz” diyen Davulcu, “Yenicami’yi nasıl yenebileceğimizin planları üzerinde duruyoruz. Geçmiş yıllarda mücadele gücü, seyir zevki yüksek maçlar oldu. Önceden kimin kazanacağının öngörülmediği, ki Yenicami kendi sahasında her maç favoridir, bizim ekibimiz de Yenicami’yi Atatürk Stadı’nda yenmiş ender ekiplerden biridir, bunu tekrar gerçekleştirmek istiyoruz” dedi.

 

“Kendimizi galibiyete yakın taraf olarak görüyoruz”

Pazartesi akşamı galibiyet için Atatürk Stadı’nda olacaklarını belirten Davuclu, “Bana göre maçın favorisi her ne kadar Yenicami olsa da biz maça 3 ihtimalli olarak bakıyoruz. Son haftalardaki iyi oyunumuzla galibiyete yakın taraf olarak kendimizi görüyoruz. Bu özgüvenle oyuncularım üstün performans sergileyerek istediğimiz, arzuladığımız 3 puanı camiamıza hediye etmek istiyoruz” diyerek sözlerini sonlandırdı.

Bu haber toplam 1380 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.