“Hedeflediğimiz puana yaklaştık”

“Hedeflediğimiz puana yaklaştık”

K-Pet 1. Lig ekiplerinden Hamitköy'ün takım kaptanı Ender Meta Yenidüzen'e açıklamalarda bulundu.

A+A-

Halit Dağ

K-Pet 1. Lig ekiplerinden Hamitköy'ün takım kaptanı Ender Meta Yenidüzen'e açıklamalarda bulundu. “Bu yıl ligde denk güçler olduğu için maç sonuçlarının önceden tahmin edilmesinin zor olduğu bir lig yaşıyoruz” diyen Meta, “Lige istediğimiz gibi başlayamadık, fakat son haftalarda aldığımız seri galibiyetler ile şu an için hedeflediğimiz puansal durumu yakalamış durumdayız” ifadelerini kullandı.

Takım olarak iyi bir hava yakaladıklarını söyleyen Ender Meta, “Seri galibiyetler özgüven ve takım içi arkadaşlık seviyesini yukarıya çekti. Ciddi şekilde çalışıp potansiyelimizin maksimumunu sahaya vermeye çalışıyoruz. Ligin şekillenmeye başlayacağı haftalar içerisindeyiz. Bu haftaları kayıp yaşamadan ya da en az kayıpla geçirip ligin üst sıralarında yer almak istiyoruz” dedi.

 

Meta: “Kaya Mehmetçik maçı zor geçecek”

Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Kaya Mehmetcik’i ağırlayacaklarını belirten Ender, zor bir maçın kendilerini beklediğini, rakiplerinin ligin iyi kadrolarından birine sahip olduğunu belirtti. Meta, “İki takımın da kazanmak isteyeceği bu haftada umarım kazanan biz oluruz. Kendi sahamız da oynayacağımız bu önemli maçta taraftarlarımızı yanımızda görmek istiyoruz” diyerek sözlerini noktaladı.

Bu haber toplam 1472 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.