Güneyde Buga Buga rüzgarı

Güneyde Buga Buga rüzgarı

Buga Buga Darts Takımı Güney Kıbrıs’ta Lefkoşa bölgesi takımsal kupa şampiyonu oldu

A+A-

2016-2017 Güney Kıbrıs Darts Federasyonu Lefkoşa Bölgesel Darts Ligi’nde mücadele eden Buga Buga Darts Takımı, toplam 19 takımın mücadele ettiği Lefkoşa Bölgesi takımsal kupa mücadelesinde rakiplerini tek tek eleyerek şampiyonluğa ulaştı.   

Tüm sporcuları Kıbrıslı Türklerden oluşan ve 2016-2017 sezonunda ilk kez bir böylesi bir organizasyona katılan Buga Buga Darts Takımı, önemli bir başarıya imza attı.

Mücadele ettiği Birinci Lig’in bitimine dört hafta kala şu sıralar Play off maçlarına çıkan Buga Buga, en yakın rakibinin 7 puan önünde lig şampiyonluğunun en favori takımı olarak görülüyor. Gösterdiği performans ve disiplinle Güney takımlarının da beğenisini ve sevgisini kazanan Buga Buga, örnek davranışları ve kaliteli oyunları ile de dikkat çekiyor.

 

Sırada şampiyonluk var

Buga Buga Darts takımının tecrübeli kaptanı Uğur Barani, geriye kalan 4 karşılaşmadan da galibiyet beklediklerini, hedeflerinin ligi bu sezonu şampiyon olarak tamamlamak olduğunu söyledi. Takım arkadaşları arasında dostluk ve arkadaşlık ilişkilerini oldukça benimseyen sporculardan kurulu Buga Buga Darts takımının bu sezon hiçbir sponsor katkı almadan bu başarıya imza attığını belirten Barani, gelecek sezon başarılı olmak istiyorlarsa mutlaka sponsor desteğine ihtiyaç duyacaklarını ve alınacak birkaç iyi sporcunun da katkısı ile Güney Kıbrıs Darts Federasyonu liglerinin en üst ligi olan Süper Lig’de de şampiyon olmak istediklerini belirtti.

 

Geniş kadro

Uğur Barani, Boran Özsoy, Derviş Çocuk, İsmail Karataç, Korhan Şakir, Mehmet Barani, Mahmut Çınar, Güney Özçevik, Metin Anibal, Hüseyin Basmacı, Osman Evirgen, Hakan Baba ve Berk Mohaç’tan oluşan geniş bir kadroya sahip Buga Buga Darts Takımı sporcularını kutlayan ve başarılarının devamını dileyen Barani, katkı koyan herkese teşekkür etti.

Bu haber toplam 2198 defa okunmuştur
Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.