“Futbolu durduralım” çağrısı

“Futbolu durduralım” çağrısı

KTFF’nin önceki gün kulüplerle yaptığı toplantıda önemli gündem maddeleri vardı

A+A-

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu (KTFF)’nun geçtiğimiz gün futbol kulüpleri ile bir araya geldiği toplantıda çok önemli konular konuşuldu. Özellikle Spor Dairesi ile ilgili kulüplerin rahatsızlıklarını dile getirmesi ve “futbolu boykot edelim” çağrısı birçok kulüp başkanı tarafından dillendirildi. Doğan Türk Birliği Başkanı Bayar Piskobulu ve Türk Ocağı Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Saltuk konuyu yüksek sesle dile getirdi.

Piskobulu: “Gelin futbolu durduralım”

Konu ile ilgili ilk öneriyi Doğan Türk Birliği Kulüp Başkanı Bayar Piskobulu yaparken, “Devletin bize saygı gösterdiğine inanmıyorum, gelin sesimizi duyurmak için futbolu durduralım, bu yıl futbol oynamayalım, bakalım futbol ligleri oynanmayınca tepkileri ne olur. İşte o zaman bize değer verirler.”dedi.

Saltuk: “Ligleri durduracaksak biz de varız”

Doğan Türk Birliği Başkanı Piskobulu’nun ardından söz alan Türk Ocağı Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Saltuk da boykotu dile getirdi. Saltuk, “Kulüpler siyasetle yönetiliyor. Siyaseti kullanan kulüpler vardır. X kişi başa gelince doğu kulüpleri, Y kişi başa gelince batı kulüpleri kazandı. Ancak devlet iki yıl boyunca Doğan Türk Birliği ile de Türk Ocağı ile de dalga geçti, alay etti. Ancak siyaseti kullananlar hep istediklerini aldı. Eğer ligi boykot edeceksek, ligleri durduracaksak biz de varız. Ancak bu konuda tüm kulüpler birlik olmalı ve birlikte hareket etmelidir.”diye konuştu.

Bu haber toplam 2607 defa okunmuştur
Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.