Forest kendine geldi

Forest kendine geldi

İkinci devre ile birlikte Küçük Kaymaklı çıkışa geçti

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Küçük Kaymaklı, kötü geçen ilk yarıdan sonra bambaşka bir ikinci yarı performansı sergiliyor. İkinci yarıda ikisi kupa karşılaşması olmak üzere oynadığı 6 karşılaşmada yenilgi yüzü görmeyen Kaymaklı, kalesini de gole kapattı.

Yeşil siyahlı ekip, devre arasının ardından oynadığı 6 resmi müsabakada rakip kaleye 20 gol gönderirken, kalesini 5 maçta gole kapattı ve sadece bir maçta kalesinde 2 gol gördü. İlk devreye oranla daha iyi sonuçlar elde etmeye başlayan ‘Forest’ lakaplı Küçük Kaymaklı’da yakalanan çıkış, teknik heyet ve camiayı da memnun etti.

 

Hücum ve savunmanın performansı arttı

Ligin ikinci devresi öncesinde oynanan Kıbrıs Kupası 1. Tur karşılaşmasında Lapta’yı 6-0’lık skorla mağlup eden Küçük Kaymaklı, 2. Tur’da da Lefke’yi aynı skorla mağlup ederek çeyrek final vizesi aldı. K.Kaymaklı ligde ise ikinci yarıda oynadığı 4 karşılaşmadan 3 galibiyet ve 1 beraberlik çıkararak hanesine 10 puan daha yazdırdı ve tabir yerindeyse kendine geldi. Bu maçlarda fileleri 20 kez havalandıran Yeşil siyahlılar, kendi kalesinde sadece 2 gol görürken sadece hücum anlamında değil, savunma anlamında da kendini geliştirdi.

 

Yeniler ön plana çıkıyor

Küçük Kaymaklı’da ikinci yarıda takıma dahil olan oyuncuların da skora yaptıkları katkı, yakalanan çıkışta bir diğer etken olarak göze çarpıyor. Oynadığı 6 resmi maçta 20 gol atan Küçük Kaymaklı’da yeni transfer Uğur Gök kupa ve ligde 3’er golle skor tabelasını değiştirdi. Yeni yabancı Joshua Odo’nun lig ve kupada 4 gol attığı yeşil siyahlılarda, Çetinkaya’dan alınan Serhan Önet ve Değirmenlik’ten alınan Amani’nin 1’er golü bulunuyor. Yeni trasferlerin yanı sıra takımda bulunan oyunculardan Remzi Betmezoğlu’nun da 5 gollük bir performansı dikkat çekerken, Bayram Anday’ın 2, Doğukan Demirman’ın da 1 golü bulunuyor.

Bu haber toplam 2184 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.