Doğan forvet arıyor

Doğan forvet arıyor

Süper Lig’in Girne ekiplerinden Doğan Türk Birliği (DTB), yeni sezonda tam bir istikrar ortaya koyup başarılı olmak için çalışmalarını sürdürüyor.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Lig’in Girne ekiplerinden Doğan Türk Birliği (DTB), yeni sezonda tam bir istikrar ortaya koyup başarılı olmak için çalışmalarını sürdürüyor. Bunun için de direk gol vuruşlarında kesin sonuca ulaşabilen yabancı bir forvet oyuncu arayışları devam ediyor. Konu ile ilgili olarak açıklama yapan DTB Teknik direktörü Caner Oshan, “Son zamanlarda takım olarak gol yollarında sıkıntı yaşadığımız aşikar. Bu nedenle geçtiğimiz sezon takımda forma giyen iki yabacı oyuncumuzun yanına iyi bir forvet oyuncu koymak için çalışıyoruz” dedi.

 

Oshan: “Quincy ve Raheem tamam, forvet arıyoruz”

“Geçtiğimiz sezon takımın orta alandaki yükünü çeken yabancı oyuncularımız Quincy Osei ve Quardri Raheem ile ilgili hiçbir problem yaşamadan sezon açılışından beridir takımla birlikte idmanlara devam ediyoruz” açıklaması yapan DTB teknik direktörü Caner Oshan, “Bu iki oyuncunun önünde oynayacak kaliteli bir forvet arıyoruz” dedi. 21 Ağustos’ta sezonun ilk hazırlık kampını Girne’de bulunan Lord’s Palace Hotel’de yapmaya hazırlanan DTB’de teknik direktör Caner Oshan, o güne kadar yapacakları hazırlık maçları sonunda yabancı forvet oyuncusunu bulmayı düşünüyor.

 

“Takımın durumuna göre yerli oyuncu takviyesi yapılabilir”

21 Ağustos’ta gerçekleşecek ilk hazırlık kampının ardından 6 Eylül’de Kartepe’ye gidecek olan DTB’de teknik direktör Caner Oshan, yönetimle yapmış olduğu görüşmeler sonrası, takımın bu tarihlere kadar göstereceği performansa göre eksik görülen yerlere belirlenecek yerli oyuncuların transferi içinde onay aldığı belirtti. Caner Oshan, “Buna rağmen şu anki mevcut kadro yapımızla birlikte yabancı forvet oyuncu sorununu da arzuladığımız şekilde çözdüğümüz takdirde şampiyonluk yolunda iyi bir takım olacağız” dedi.

Bu haber toplam 2116 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.