Çetinkaya’da ‘işler yolunda’

Çetinkaya’da ‘işler yolunda’

Süper ligin en köklü kulüplerinden Çetinkaya’da yaşanan başkanlık krizinin son bulmasının ardından, teknik direktör olarak takımın başına gelen Hakan Sermaye, şuana kadar her şeyin yolunda gittiğini belirtti

A+A-

Hüseyin KIRAL

Ana sponsor GAÜ’nün kulüpten varlığını çekmesi ile birlikte başkan ve yönetimde kurulu oluşturmada kriz yaşayan Çetinkaya’da başkanlık krizi genç başkan Süleyman Yemen ile çözülürken, Süleyman Yemen başkanlığında oluşturulan genç yönetim kurulu, ilk iş olarak teknik ekibi oluşturdu. Teknik direktör olarak takımın başına gelen Hakan Sermaye, çok kısa sürede çok iyi işler başardıklarını ve şuana kadar her şeyin yolunda gittiğini belirtti.

Sermaye, “Çok genç bir başkan ve çok genç bir yönetim kurulu olduğunu ve bu tecrübesiz genç yönetimin tüm güçleri ile takımı yeniden layık olduğu yerlere çıkarmak için çanla başla çalıştıklarını” söyledi. Transfere nokta koyduklarının altını çizen Teknik Direktör Hakan Sermaye, “Ligin başlamasına yaklaşık 15 günlük bir süre var ve bu süre zarfında yapacağımız dört hazırlık karşılaşması sonunda ihtiyaç hissettiğimiz anda yerli bir forvet kiralamak için girişim yapacağız” dedi.

 

Sermaye: “İkinci dönem kampı bugün başlıyor”

Geç gelen yönetimle birlikte, yeni sezon hazırlıklarına da geç başlayan Çetinkaya’da Teknik Direktör Hakan Sermaye, “Tüm olumsuzluklara rağmen başkan ve yönetimin gösterdiği öz güven sayesinde yeniden yepyeni bir Çetinkaya oluşturmaya çalıştık” dedi. Üç hafta önce sezonun ilk kampını gerçekleştirdiklerinin altını çizen Sermaye, “Bugünden itibaren 4 gece, 5 gün olmak üzere Girne’de bulunan Santoria Hotel’de kampa gireceklerini ve kampın son gününde Birinci Lig takımlarından Değirmenlik ile hazırlık karşılaşması yapacaklarını” söyledi.

 

“Atilla Topaloğlu kupasını oynayıp ligin başlamasını bekleyeceğiz”

Bugün başlayacak olan beş günlük kamp programında kondisyon ve taktik çalışmaların ağırlıkta olacağını ve yoğun geçecek çalışmaların sonunda ligin başlayacağı tarih olan 20 Eylül 2018, Perşembe gününe kadar tüm eksik kısımlar için çalışmalar yapacaklarının altını çizen Hakan Sermaye, “12 Eylül, Çarşamba günü Türk Ocağı ile Atilla Topaloğlu Kupası’nı oynayacaklarını” söyledi. Topaloğlu kupasının ardından, ligin başlamasını bekleyeceklerini belirten Çetinkaya Teknik Direktörü Hakan Sermaye, “İyi bir kadro oluşturduğumuza inanıyorum, yabancı oyuncularımızla özellikle Faye ve Batshi bu ligi iyi biliyorlar ve tecrübeliler, umarım her şey istediğimiz gibi gelişir ve Çetinkaya’yı layık olduğu yerlere taşırız” dedi.   

Bu haber toplam 2318 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.