Bu filmin sonu yok

Bu filmin sonu yok

Kıbrıs Cumhuriyeti ile Türkiye Ümit Milli (U21) Takımları bugün Larnaka’da karşı karşıya gelecek

A+A-

Kıbrıslı Türk sporcular ambargolar altında uluslararası alana açılamaması devam ederken, birbirini tanımayan Kıbrıs Cumhuriyeti ile Türkiye’nin spor çatısı altında rakip olmalarına bir yenisi daha bugün ekleniyor. Her iki ülkenin Ümit Milli (U21) takımları 2019 U21 Avrupa Şampiyonası elemeleri grup mücadelesinde karşı karşıya gelecekler. Takımlar maçın oynanacağı AEK Arena Stadı’nda son hazırlıklarını tamamlayarak maç vaktini beklemeye başladı.

 

Hazırlıklar tamamlandı

Önceki gün geç saatlerde Atina üzerinden Larnaka’ya gelen ve adaya giriş yapan Türkiye Ümit Milli (U21) Takımı, Palm Beach Otel’e yerleşti. Dün saat 17.00’de maçın oynanacağı AEK Arena Stadı’nda son hazırlıklarını yapan Türkiye maç saatini beklemeye başladı. Kıbrıs Ümit Milli Takımı da maç ile ilgili son hazırlıklarını tamamlarken, yapılan açıklamada bugün oynanacak olan Türkiye ve bir sonraki maç olan Belçika maçlarında alınacak neticelerin Avrupa Şampiyonası’na katlıma adına önemine değinildi.

 

Maça giriş ücretsiz

Kıbrıs Futbol Federasyonu yaptığı açıklamada iki ülke arasında oynanacak olan karşılaşmanın ücretsiz olduğunu belirtti. Kıbrıs Cumhuriyeti 6. Grup’ta oynadığı iki karşılaşmanın birini kazanıp birini kaybederken 3 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Türkiye ise henüz tek maç yapmış durumda. Bu karşılaşmadan beraberlikle ayrılan Türkiye’nin 1 puanı bulunuyor. Maç bugün AEK Arena’da saat 17.00’de başlayacak

Bu haber toplam 1833 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
İlgili Haberler