Alt sıralarda kader maçları

Alt sıralarda kader maçları

Süper Lig’in 27’nci haftası alt sıralar açısından önemli maçlara sahne alacak

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

 

K-Pet Süper Lig’in 27’nci haftasında alt sıraları ilgilendiren son derece önemli maçlar bulunuyor. Ligin 27’nci haftasında Gençlik Gücü ile Baf Ülkü Yurdu, Binatlı ile Mağusa Türk Gücü, Değirmenlik ile Mormenekşe ve Dumlupınar ile Küçük Kaymaklı karşı karşıya gelecek.

 

Dumlupınar veda edebilir

K-Pet Süper Lig’de geçtiğimiz hafta Mağusa Türk Gücü’nün Dumlupınar’ı mağlup etmesiyle Mormenekşe’nin küme düşmesi tescillenmişti. Ligde bitime 4 hafta kala küme düşen iki takımın daha belirlenememesi, son haftaları bu mücadeleyi veren takımlar açısından heyecanlı hale getiriyor. Ligde şu ana kadar 20 puan toplayabilen Dumlupınar, geçtiğimiz haftaki Mağusa Türk Gücü derbisini kaybetmesinin üzüntüsünü yaşarken, bu hafta sonunda konuk edeceği Küçük Kaymaklı maçını düşünüyor. Sarı kırmızılılar, hafta sonu oynayacakları Küçük Kaymaklı’ya mağlup olması durumunda ligden küme düşen 2’nci takım olacak. Dumlupınar, ligde kalmak için kalan 4 maçın 4’ünü de kazanmak zorunda olmasına rağmen, rakiplerinin puan kaybetmesini de bekleyecek.

 

Değirmenlik çıkış arayacak

Ligde son iki haftadır, önce Lefke’ye, sonra da Çetinkaya’ya karşı ilk devrede 2-0 öne geçen fakat bu skorları koruyamayıp, bu 2 maçtan sadece 1 puan çıkarabilen Değirmenlik, geçtiğimiz hafta küme düşen Mormenekşe’yi konuk edecek. Mesarya ekibinin bu maçı kazanması durumunda, rakipleri Binatlı - Mağusa Türk Gücü maçının sonucunu bekleyecek. Mormenekşe ise, maçını prestij amaçlı oynayacak.

 

Üner Berkalp’te kazanan rahatlayacak

Süper Lig’in 27’nci haftasında son derece önemli bir maç ta Güzelyurt’ta oynanacak. Binatlı ile Mağusa Türk Gücü’nün karşı karşıya geleceği mücadelede iki takımın da 30 puan da olması bu maçı daha da heyecanlı hale getiriyor. Şu anda en yakın rakip Değirmenlik’in 7 puan farkı bulunan 2 takım da bu maçı kazanmaları durumunda önemli ölçüde rahatlayacak.

 

Gençlik Gücü, Baf Ülkü Yurdu’nu konuk ediyor

Alt sıralarda olmasalar da matematiksel olarak küme düşme ihtimali bulunan Gençlik Gücü ve Baf Ülkü Yurdu, ligin 27’nci haftasında karşı karşıya gelecek. Bu maçı kazanan ekip, matematiksel olarak küme düşmekten kurtulacak.

super-lig-alt-sira,.jpg

Bu haber toplam 2117 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum