“Zirvede kalmak için kazanmalıyız”

“Zirvede kalmak için kazanmalıyız”

Süper Lig’de oynanan 6. hafta karşılaşmaları sonunda zorlu Cihangir deplasmanından farklı skorla evine dönen Çetinkaya ligin yeni lideri olurken, hafta sonu karşılaşacağı Türk Ocağı maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Turan Altay gözetiminde başladı

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Lig’de oynanan 6. hafta karşılaşmaları sonunda zorlu Cihangir deplasmanından farklı skorla evine dönen GAÜ Çetinkaya ligin yeni lideri olurken, hafta sonu karşılaşacağı Türk Ocağı maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Turan Altay gözetiminde başladı. GAÜ Çetinkaya Teknik Direktörü Turan Altay yaptığı açıklamada, “Ligin üç ve dördüncü haftalarında aldığımız kötü sonuçlar neticesinde kaybedilen puanları Yenicami ve Cihangir karşılaşmaları sonunda kazanarak telafi etsek de, bunu Pazar günü oynayacağımız Türk Ocağı maçında taçlandırmak arzusundayız” dedi.

 

Altay: “Lider kalmak istiyorsak Ocak maçını kazanmak zorundayız”

“Ligin üçüncü hafta maçında önce Binatlı’ya kendi evimizde 4-2, ardından Girne’de Yalova’ya karşı 5-1’lik skorlarla kaybettiğimiz maçların ardından, Yenicami’yi 2-0, Cihangir’i de 4-1’lik skorlarla geçerek üst sıralara oynayan takımlarında puan kaybetmelerinin ardından lider olduk” şeklinde konuşan Turan Altay “Lider kalmak istiyorsak Ocak maçını kazanmak zorundayız” dedi. Altay, “Sadece Türk Ocağı maçının yetmeyeceğini ligin sekizinci haftasında oynayacakları Mağusa Türk Gücü karşılaşmasını da kazanmak zorunda olduklarınının altını çizdi. Küçük Kaymaklı ile Yenicami takımlarının karşılaşması sonunda mutlaka birilerinin puanlar kaybedeceğine değinen Altay, “Bu iki takımın puan kaybettikleri haftada bizim puanlar kazanmamız ilerleyen haftalar için hanemize artı olarak yansıyacaktır” dedi.

 

“Sakat ve cezalı oyuncum çok, ancak rakip gibi sahaya 11 kişi çıkacağız”

Son oynanan Cihangir deplasmanından 4-1 gibi bir skorla ayrılan, Lefkoşa’ya üç puanla geri dönen GAÜ Çetinkaya’da Teknik Direktör Turan Altay, bu önemli maçta üç fire verdiklerini, ancak Türk Ocağı maçına, tıpkı rakip Türk Ocağı gibi sahaya on bir kişi çıkacaklarını ve mücadele edecek olan oyuncularına güvendiğini söyledi. Kaan Görneçli ile İbrahim Çıdamlı’nın ciddi sakatlıkları olduğunu, bugün çekilecek MR sonrasında da tam teşhisin konulacağını açıklayan Turan Altay, golcü oyuncu Faye Baptiste’nin de dört sarı kart cezalısı olmasından dolayı forma giymeyeceğini söyledi.  

Bu haber toplam 1775 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.