“Yeniden sezon açmış gibiyiz”

“Yeniden sezon açmış gibiyiz”

Süper Lig’in iddialı ekiplerinden Cihangir’de arka arkaya alınan farklı mağlubiyetler sonunda yeni teknik direktör Toygar Davulcu vurguladı

A+A-

Hüseyin KIRAL

Süper Ligde geçtiğimiz yılların iddialı takımlarından Cihangir’de arka arkaya alınan kötü sonuçlar nedeni ile yaşanan teknik adam değişikliğinin ardından açıklamalarda bulunan yeni teknik direktör Toygar Davulcu takımı ile ilgili olarak yaptığı çok kötü durumda olduklarını vurguladı. Geçtiğimiz hafta Cihangir takımı Toygar Davulcu ile çıktığı ilk maçında Merit Alsancak Yeşilova’ya farklı mağlup olduktan sonra gazetemize açıklamalar yaptı. Davulcu, takımının fiziksel ve mental olarak çok kötü durumda olduğunu” söyledi.

 

Davulcu, “Sezonu biz şimdi açtık, 2-3 haftaya daha ihtiyacımız var” 

Arka arkaya alınan kötü sonuçlar nedeni ile özgüvenini kaybetmiş, fiziksel ve mental olarak kötü durumda bir takım olduklarına vurgu yapan Cihangir Teknik Direktörü Toygar Davulcu, “Şu an için yeniden sezonu açmış gibi çalışmalarımızı sürdürüyor, takımı baştan yüklemelerden geçirip hazırlamaya çalışıyorum. 2-3 haftaya daha ihtiyacımız var” dedi.

Takımın moral ve motivasyon olarak kötü durumda olduğunu belirten Davulcu, “Geride kalan yedi haftayı unutmamız ve bu dakikadan sonra önümüze bakarak ligin şimdi başlayacakmış gibi hareket etmemiz gerek. Oyuncularımı motive etmeye çalışıyorum, ancak 2-3 haftaya daha ihtiyacımız olduğunun bilinci içerisinde hareket ederek onları maçlara hazırlamaya çalışıyorum” dedi.

 

“Puan veya puanlar almak için mücadele edeceğiz”

Son iki sezondur Küçük Kaymaklı takımının bire bir rakibi olduklarını, her iki takımın da üst sıralarda kendine ayrı bir yer etmek için hedefleri olduğunu belirten Toygar Davulcu, “Şu anda durum böyle değil” dedi. Davulcu, “Konumumuz gereği biz alt sıralardan kurtulma, onlar ise üst sıralarda şampiyonluğu kovalıyor. O nedenle rakibimiz değil. Küçük Kaymaklı ile hafta sonu oynayacağımız karşılaşma olmazsa olmazımız değil, ancak puan veya puanlar almak için mücadele vereceğiz” dedi.

Bu haber toplam 2188 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.