Özeralp TOL’a, Say Doğan’a

Özeralp TOL’a, Say Doğan’a

Cihangir kalecisi Mehmet Özeralp, Süper Lig’in Girne ekiplerinden Türk Ocağı’na yakın. İki kulüp arasında yapılan görüşmelerde büyük aşama kaydedildi.

A+A-

YENİDÜZEN Spor Servisi

Cihangir kalecisi Mehmet Özeralp, Süper Lig’in Girne ekiplerinden Türk Ocağı’na yakın. İki kulüp arasında yapılan görüşmelerde büyük aşama kaydedildi. Ufak pürüzlerin giderilmesinin ardından transferin birkaç gün içerisinde netleşmesi bekleniyor. Cihangir’in deneyimli savunma oyuncusu Salih Sah da bir diğer Girne ekibi Doğan Türk Birliği ile anlaşma sağladı. Oyuncunun transferi, kulüpler arasında yapılacak görüşmelere bağlı.

YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulunan kaleci Mehmet Özeralp transferi doğrularken, Lefke’ye transfer olacağı yönünde çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirtti. Türk Ocağı ile anlaşma sağladığını, transferin netlik kazanması için kulüpler arasındaki ufak pürüzlerin giderilmesi gerektiğini belirten Özeralp, transferin büyük oranda gerçekleşeceğini sözlerine ekledi.

YENİDÜZEN’e konuşan Salih Say ise bir tek Doğan Türk Birliği ile görüştüğünü ve anlaşma sağladığını açıkladı. Deneyimli oyuncu kulübü Cihangir’in bu transfere olumlu yanıt vermesini beklediğini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 2614 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.