Ligin yarısı şampiyonluk istiyor

Ligin yarısı şampiyonluk istiyor

K-Pet Süper Lig’de 8 takım şampiyon olma hedefinde yeni sezona başladı

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’de ilk başlama vuruşu 23 Eylül Cumartesi günü yapılacak. Ligde yer alan takımlar yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. 2017-18 sezonunda ligde yer alacak 16 takımın 8 tanesi sezonu açarken kendisine şampiyonluk hedefini koydu. Takımlar öncelikli olarak şampiyonluk yarışı içerisinde yer almak, sezon sonu da mutlu sona ulaşma hedefinde.

 

Şampiyonluk kutlamak istiyorlar

Süper Lig’de şampiyonluk hedefinde yer alan Küçük Kaymaklı, Yenicami, Gençler Birliği, Mağusa Türk Gücü, GAÜ Çetinkaya, Merit Alsancak Yeşilova, Türk Ocağı ve Doğan Türk Birliği takımları yeni sezon çalışmalarına bu doğrultuda başladı. Çalışmaların yanında transferleri de bu yönde yapan takımlar, sezon sonunda mutlu sona ulaşmak istiyor.

 

Transfer çalışmaları bu yönde yapılıyor

Şampiyonluk hedefiyle sezona başlayan söz konusu 8 takım, kadrosunu güçlendirmek için de önemli çalışmalar yapıyor. Transferde şu ana kadar Mağusa Türk Gücü ön planda olsa da, diğer takımlar da çalışmalarını son sürat sürdürüyor.

 

Diğer takımlar daha arka planda

Ligi şampiyonluk hedefi değil de, geçtiğimiz sezondan daha üst sıralar sıralarda bitirmek isteyen takımlar da bulunuyor. Eylül ayında yeni başlayacak olan sezondan Yalova, Lefke, Binatlı, Cihangir gibi takımlar ilk 5 sırada ligi tamamlamayı hedeflerken, Ozanköy, Gençlik Gücü, Baf Ülkü Yurdu ve Yeni Boğaziçi gibi takımlar da en az ilk 8 takım içerisinde yer almayı amaçlıyor.

 

Play-out maçları da oynanacak

K-Pet Süper Lig’de 2 sezon aradan sonra yeniden Play-out maçlarının oynanacak olması geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı. Bazı takımlar da yeni sezonda korkulu rüya görmemek ve Play-out dışında kalma hedefinde. Play-out’un gelmesi ile birlikte çekişmenin son haftaya kadar yaşanması bekleniyor. Sezonda son hafta maçları ardından sıralamada bulunan son 2 takım ve Play-out maçlarını son sırada bitiren takım Süper Lig’e veda edecek.      

Bu haber toplam 1838 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.