“Ligde kalmak bizim için önemliydi”

“Ligde kalmak bizim için önemliydi”

K-Pet Süper Lig’in batı bölgesi ekiplerinden Binatlı’da Başkan Orsel Neşe, geride kalan 2016-2017 sezonunu değerlendirdi.

A+A-

Hüseyin Özbarışcı

Neşe, lige ilk 10 takımda arasında olmak hedefiyle başladıklarılarını, daha sonra istikrarsız bir görüntü çizdiklerini ve alınan kötü sonuçlardan sonra ligde tutunmak için mücadele verdiklerini ifade etti. Orsel Neşe, sezon sonunda ligde kalmalarının önemli olduğunun da vurgusunu yaptı.

                                                       

Neşe: “Birçok maçta iyi oynadık ama kazanamadık”

Binatlı Başkanı Orsel Neşe, geride kalan 2016-2017 sezonunun 30 haftalık sürecine bakıldığında birçok maçta iyi oynadıklarını ancak, bunu sonuca yansıdamadıklarını dile getirdi. Neşe, futbolun sonuç oyunu olduğunu hatırlatarak, istikrarsız görüntünün son haftalarda iyiye doğru gitmesi ve iyi sonuçların alınmasından sonra ligde kaldıklarını söyledi. Ligde kaldıkları için mutlu olduklarını yineleyen Neşe, bu hedefi gerçekleştirmenin önemli olduğunu kaydetti.

 

“Önümüzdeki 10 günlük süreç çok önemli”

Orsel Neşe, Binatlı’nın Haziran ayı içerisinde Olağan Genel Kurulunu yapacağını aktararak, aday olup olmayacağı konusunda daha karar vermediğini ve bu konuda önümüzdeki 10 günlük sürecin çok önemli olduğunu söyledi. Bu konuda temel hedeflerinin kulübü borçsuz devretmeleri olduğunu belirten Neşe, 2 yıl boyunca bunu başardıklarını ifade etti. Başkanlığa adaylığı konusunda kimseyle

konuşmadığını dile getiren Neşe, yapılacak olan toplantılar sonrasında kararını vereceğini vurguladı.

Öte yandan,Güzelyurt ekibinde 18 Mayıs Perşembe akşamı Tüzük Kurultayı yapılıp, değişen Dernekler Yasası’na göre tüzük tadilatı yapılacak.

 

“Abdullah Uluçhan bize her yıl yardım yapıyor”

Orsel Neşe, geçtiğimiz gün basında çıkan sponsorluk konusuna da açıklık getirdi. Kulübün önemli destekçilerinden Abdullah Uluçhan’ın yıllardır diğer kulüpler gibi kendilerine de maddi anlamda katkıda bulunduğunu aktaran Neşe, önümüzdeki yıl için özel bir görüşme olmadığını söyledi. Uluçhan’ın her yıl gibi bu yıl da takıma maddi anlamda destekte bulunacağını dile getiren Binatlı başkanı, iddia edildiği gibi 2 milyon 500 bin Türk Liralık bir sponsorluk desteğinin olacağının söz konusu olmadığının altını çizdi.

 

“4 adet lojman hayata geçiriyoruz”

Güzelyurt’un içerisinde bulunan eski kulüp binaları konusunda da açıklama yapan Başkan Neşe, oraya 4 adet lojman yaptıklarını ve bu lojmanların  12 kişilik olduğunu söyledi. Orsel Neşe, bu konuda çalışmaların başladığını belirterek, Ekim ayına doğru bu projeyi resmen hayata geçirmeyi planladıklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 2546 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.