“Kazanıp, istikrar yakalamalıyız”

“Kazanıp, istikrar yakalamalıyız”

Merit Alsancak Yeşilova’nın teknik patronu hem geride kalan iki maçı, hem de önlerindeki Yen Boğaziçi maçını YENİDÜZEN’e değerlendirdi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig’e yıllar sonra geri dönen ve ilk iki haftada 2 puan toplayan Merit Alsancak Yeşilova’nın tecrübeli teknik direktörü Tayfun Kurtarıcıoğulları YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu. Kurtarıcıoğulları, bu hafta oynayacakları Yeni Boğaziçi maçının çok önemli olduğunu, kazanarak istikrar yakalamak istediklerini ifade etti.

 

Kurtarıcıoğulları: “Yediğimiz tüm goller hep duran toptan”

Merit A. Yeşilova teknik patronu Tayfun Kurtarıcıoğulları ilk iki haftada iyi futbol oynamadıklarını ancak, iyi mücadele ettiklerini söyledi. Tayfun Kurtarıcıoğulları; “İlk iki haftada gerçekten kaliteli ekiplere karşı oynadık. Lig bu yıl çok kaliteli, tüm takımların da iddiası bulunuyor. Bu bakımdan tüm takımlar da her maçına büyük önem gösteriyor. İlk haftada ilk kez yeni bir kadro sahaya sürdük, ilk yarıda iyi de futbol oynadık, fakat ikinci devre Lomana LuaLua’nın sakatlanması ve gördüğümüz kırmızı kartlar bizi zora soktu. İkinci hafta Ozanköy karşısında çok eksiğimiz vardı. Elbette ki, sahaya 11 kişiyle çıktık ancak tecrübeli oyuncularımızdan yoksunduk. Bu şanssızlıklara rağmen 2 puanımız bulunuyor. Oyun içerinde savunmamız çok iyi ancak, şu ana kadar yediğimiz 3 golü de duran toptan yedik. Bu konuda biraz daha çalışmamız gerekiyor” dedi.

 

“Y.Boğaziçi çok iyi ve ciddiye alınması gereken bir ekip”

Ligin 3’üncü haftasında Pazar günü oynayacakları Yeni Boğaziçi maçı hakkında da konuşan deneyimli teknik adam, rakiplerinin de iyi bir başlangıç yapamadığını ve onların da bu maçı kazanmak isteyeceklerini söyledi. Tayfun Kurtarıcıoğulları; “Bu hafta oynayacağımız Yeni Boğaziçi maçı çok zor geçecek. Yeni Boğaziçi çok iyi bir ekip, onlar da lige istediği gibi başlayamadı. Bizim karşımızda galibiyet arayacaklardır. Biz de kazanıp, artık bir istikrar yakalamak zorundayız. Eralp hocama ve takımına saygı duyuyorum, güzel ve centilmence bir maç olsun” şeklinde görüş bildirdi.

 

“LuaLua 3-4 hafta yok”

Ligin ilk haftasında Doğan Türk Birliği ile oynanan maçın 67’nci dakikasında sakatlanarak oyuna devam edemeyen tecrübeli oyuncu Lomana LuaLua’nın kasığında 8-9 cm’lik yırtık tespit edilmişti. Bu konuya da değinen Tayfun Kurtarıcıoğulları, oyuncunun 3-4 hafta sahalardan uzak kalacağını ifade etti. Yeni Boğaziçi maçında Abdullah ve Memduh’un da forma giymesi beklenmiyor.

Bu haber toplam 1884 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.