“Kaybetmeyeceğiz”

“Kaybetmeyeceğiz”

Haftanın açılış maçında bu akşam karşılaşacak olan GAÜ Çetinkaya ve G.Birliği’nin antrenörleri vurguladı

A+A-

Hüseyin KIRAL

K-Pet Süper Lig’in 9. hafta açılış maçında bu akşam saat 18.00’de Lefkoşa Atatürk Stadı’nda mücadele edecek olan GAÜ Çetinkaya ile Gençler Birliği takımları teknik direktörleri bu önemli maçı kaybetmeyeceklerini belirttiler. Lige şampiyonluk hedefi ile giren ve şu ana kadar bu hedeften şaşmayan GAÜ Çetinkaya ile Gençler Birliği takımlarında maç öncesi her iki takımın teknik adamları gazetemiz YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz hafta Mağusa deplasmanına lig lideri olarak giden, aldığı mağlubiyetle puan sıralamasında bir anda dördüncü sıraya inen GAÜ Çetinkaya’da Teknik Direktör Turan Altay, MTG maçına iyi başladıklarını, ancak sonunu getiremediklerini söyledi. Gençler Birliği teknik direktörü Hasan Topaloğlu ise “Böylesi önemli maçlardan puan veya puanlar çıkardığın zaman zirve yarışına ancak devam edersin” dedi.

 

Altay: “MTG maçının mağlubiyetini, Gençler Birliği maçı ile unutacağız”

Süper Lig’de en çok şampiyonluk yaşayan ve hanesine bir yenisini eklemek için yeni sezonda Turan Altay ile yola devam eden GAÜ Çetinkaya, sekizinci hafta MTG karşısında aldığı mağlubiyet sonrası yaşanan travmayı Gençler Birliği maçında atmaya çalışacak. GAÜ Çetinkaya Teknik direktörü Turan Altay, MTG maçına çok iyi başladıklarını ve 1-0 öne geçtiklerini, ancak o dakikadan sonra takımını sahada tanıyamadığını belirterek, maçtan 2-1 mağlup ayrıldıklarını söyledi. Altay, hafta içerisinde fiziki ve taktiksel olarak çok iyi çalıştıklarını, şimdide maç saatine kadar devam edecek olan kampta mental olarak maça hazırlandıklarını kaydetti. Altay, bir mağlubiyet daha kaldıramayacaklarını, eksik oyuncularına rağmen bu karşılaşmadan galip ayrılmak istediklerini söyledi. İbrahim Çıdamlı, Kaan Görneçli ile Serkan ve Serhan Önet kardeşlerin bu akşamki maçta olmayacaklarını belirten Turan Altay, saha içerisinde bu arkadaşlarının yerine görev alacak olan oyuncularına da güvendiğini söyledi.

 

Topaloğlu: “Lefkoşa’ya puan veya puanlar almaya geliyoruz”   

Son iki sezon olduğu gibi yeni sezonda da Süper Lig’de iyi işler çıkaran ve geride kalan sekiz haftada ortaya koyduğu oyunla spor kamuoyundan tam not alan Gençler Birliği’nde camia GAÜ Çetinkaya maçına odaklanırken, Lefkoşa’dan puan veya puanlarla döneceklerinin sinyalini verdi. Teknik Direktör Hasan Topaloğlu yaptığı açıklamada, zor bir maça çıkacaklarını ve zirve yarışında var olmak istiyorlarsa puan veya puanlar almak zorunda olduklarını belirterek “Bunu başarmak için geliyoruz” dedi. Topaloğlu, takım olarak morallerinin ve motivasyonlarının iyi olduğunu, sezon başı yönetimle birlikte konan hedefe doğru ilerlediklerini, bu hedeften şaşmamak içinde bu tip karşılaşmalarda kaybetmemek gerektiğini vurguladı.

Bu haber toplam 1997 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.