“Güçlü ve kaliteli bir takım kuracağız”

“Güçlü ve kaliteli bir takım kuracağız”

Merit Alsancak Yeşilova’nın teknik patronu Tayfun Kurtarıcıoğulları YENİDÜZEN’e açıklamalarda bulunarak, gelecek sezon için güçlü bir kadro kurmak istediklerini söyledi

A+A-

 

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Birinci Lig Kırmızı Grup’tan bu sezon şampiyon olarak adını Süper Lig’e yazdıran takımlardan biri olan Merit Alsancak Yeşilova’da teknik direktör Tayfun Kurtarıcıoğulları iddialı bir takım olduklarını bu sezon kantlandıklarını, Süper Lig’e yepyeni bir anlşayışla yükseldiklerini ve kaliteli bir ekip kuracaklarını ifade etti.

 

“Ligin sona ermesini bekliyoruz”

Merit Alsancak Yeşilova teknik direktörü Tayfun Kurtarıcıoğulları, transfer çalışmalarına küçük ölçekli başladıklarını ancak, çalışmaları daha da yoğunlaştırmak için ligin sona ermesini beklediklerini söyledi. Deneyimli teknik adam, kaliteli bir kadro kurmak istediklerini yinelerken, ellerindeki kadroyu da korumak istediklerini ifade etti. Transfer çalışmalarının daha detaylı konuşulacağını aktaran tecrübeli teknik adam, somut bir şey söylemenin henüz erken olduğunu, ligin bitmesiyle birlikte bu konudaki çalışmaların hız kazanazağını sözlerine ekledi.

 

“Yeniden masaya oturmak istiyoruz”

Gerek sezon başı, gerekse devre arasında yapılan kiralık transferler hatırlanacağı üzere Merit Alsancak Yeşilova’nın şampiyonluğunda önemli rol oynamıştı. Bu konu hakkında da düşüncelerini aktaran teknik direktör Kurtarıcıoğulları, kiralıkları oyuncuların kalitelerinin ortada olduğunu ifade ederek, yeni sezon için hem kulüpleriyle, hem de kendileriyle birlikte masaya oturmak istediklerini sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 2049 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.