Genç yetenekten ‘Destek’ vurgusu

Genç yetenekten ‘Destek’ vurgusu

G.Birliği’nin genç yeteneği Mehmet Erol, kendilerine taraftar desteğinin devam etmesi halinde şampiyonluğun en büyük adaylarından olduklarını söyledi

A+A-

Halit Dağ

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Gençler Birliği'nin genç yeteneği Mehmet Erol gazetemiz Yenidüzen'e açıklamalarda bulundu. “Ben ve futbolcu arkadaşlarım camianın içinde bulunduğu durumu görmezden gelerek her maça ayrı bir motive ile hazırlanıyoruz” diyen Erol, “Bunun nedeni de çok güzel bir aile ortamının, arkadaşlığın, sevgi ve saygının üst seviyede olmasıdır” dedi.

 

Erol: “Temennimiz gerekli desteğin yapılmasıdır”

“Camianın içinde bulunduğu durumlar olmasa bizim için herşey daha güzel olacaktır” diyen Mehmet, “Kulüp başkanı Mustafa Gülcan’a bölgenin ileri gelen iş adamları ve şirketlerden hiçbir destek yok. Bugünlere gelmemizde başkan ve yönetim kurulunun çalışmalarının büyük katkısı var. Her zaman bizim için ve camia için özveri ile çalıştılar. Biz futbolcular da sahada elimizden geleni yaptık, yapmayada devam edeceğiz. Temennimiz bölgedeki iş adamlarının camiamızın durmunu görmezden gelmeyip gerekli desteği yapmalarıdır” dedi.

 

“Şampiyonluğun en büyük adayıyız”

Genç futbolcu ligde lider olduklarını, taraftar topluluğu ve teknik heyetin arkalarında destek olduğu sürece şampiyonluğun en büyük adaylarından olduklarını ifade etti.

Bireysel performansını da değerlendiren Mehmet, takımın artan performansıyla oyuncuların da performansı artar. Ben de takımla beraber performansımın son haftalarda arttığını düşünüyorum” ifadelerini kullandı. Genç futbolcu son olarak ilerleyen haftalarda daha da iyi olmak için çalışmaya devam edeceğini aktardı.

Bu haber toplam 2578 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.