G.Birliği göçmen kuşlar gibi

G.Birliği göçmen kuşlar gibi

Başbakanlık Spor Dairesi’nin girişimleri ve katkıları ile başlatılan statların ışıklandırma projelerinde Girne, Güzelyurt ve Mağusa’dan sonra ele alınan İskele Cumhuriyet Stadı ışıklandırma projesi hala devam ediyor.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Başbakanlık Spor Dairesi’nin girişimleri ve katkıları ile başlatılan statların ışıklandırma projelerinde Girne, Güzelyurt ve Mağusa’dan sonra ele alınan İskele Cumhuriyet Stadı ışıklandırma projesi hala devam ediyor. 12 Kasım’da oynanan Gençler Birliği – Lefke karşılaşmasında açılışı yapılması düşünülen stattaki çalışmalar durma noktasına gelirken, ne zaman tamamlanacağı da belirsizliğini koruyor. Yaklaşık iki ay önce başlatılan ve 12 Kasım’da açılışı düşünülen İskele Cumhuriyet Stadı’ndaki ışıklandırma çalışmalarının uzaması ev sahibi takım Gençler Birliği’ni de huzursuz etti.

 

İdman yapılan yere direkler konuldu

Süper Lig’in geride kalan 10 haftalık bölümünde zirvede yer alan ve hedefini şampiyonluk olarak belirleyen Gençler Birliği takımı, antrenmanlarını stadın kale arkalarında bulunan bölümde yaparken, projeyi yürüten firma tarafından direklerin bu bölümlere konması sonrası sıkıntı yaşamaya başladığı öğrenildi.

Direklerin stada getirildiği zaman erken dikileceği için müsade edildiği, ışıklandırma çalışmalarının uzaması sonucu takımın idman yapacak yerinin kalmadığı belirtildi. Her gün idman yapmak için göçmen kuşları gibi köy köy dolaştıklarının altını çizen yetkililer, ışıklandırma çalışmalarının daha da uzayacağını, bu nedenle kale arkasına konulan direklerin kaldırılmasını talep ettiler.

 

Fotoğraf: Kanı ALDAĞ

Bu haber toplam 1925 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.