Çetinkaya’da goller yabancılardan

Çetinkaya’da goller yabancılardan

Süper Lig ekiplerinden GAÜ Çetinkaya’da, ligde geride kalan 3 haftalık bölümde yabancı oyuncuların gösterdiği performans dikkat çekti.

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

Süper Lig ekiplerinden GAÜ Çetinkaya’da, ligde geride kalan 3 haftalık bölümde yabancı oyuncuların gösterdiği performans dikkat çekti. Sarı kırmızılıları şu ana kadar attığı 8 golün hepsini de yabancı oyuncuları kaydetti.

GAÜ Çetinkaya ligin geride kalan 3 haftalık bölümünde tüm golleri yabancı oyuncularının imzasıyla buldu. Şu ana kadar ligde 8 gol kaydeden başkent ekibinde tüm goller yabancı oyunculardan geldi. Geride kalan 3 haftada 2 galibiyet, 1 de mağlubiyet alan sarı kırmızılılar, kalesinde 4 gol gördü.

 

Hermann’dan 4 gol

Çetinkaya’nın bu sezon başında yurt dışından getirerek kadrosuna kattığı Hermann Kouao, takımının attığı gollerin yarısına imza attı. Tüm maçlarda da gol atma başarısı gösteren yabancı oyuncu, Ozanköy ve Yeni Boğaziçi’ne 1’er, Binatlı’ya ise 2 gol attı.

Çetinkaya’da diğer yabancı oyuncular Eko Barine ve Faye Baptiste de şu ana kadar gösterdikleri performansla dikkat çeken diğer isimler oldu. 2 oyuncu da şu ana kadar 2’şer gol atmayı başardı.

Bu haber toplam 1605 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.