“Camia şampiyonluk istiyor”

“Camia şampiyonluk istiyor”

15 yıl aradan sonra Süper Lig’de yeniden şampiyonluğu telaffuz eden Binatlı’da çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

A+A-

Hüseyin Kıral

2002 – 2003 sezonunda en üst ligde şampiyonluk yaşayan Binatlı’da başkan Orsel Neşe ve ekibi ile birlikte camia yeniden şampiyonluk yaşamak için çalışmalarını sürdürmeye devam ediyor. Yeni sezonda yaptıkları transferlerle de bunu göstermeye çalışan Binatlı’da teknik direktör Gökmen Davutoğlu, “Yeni sezon için yapılan tüm transferler kulüp yönetiminin ve camianın ne kadar şampiyonluğu arzuladıklarının göstergesidir. Bize kalan ise bu dakikadan sonra takıma en faydalı, yararlı olabilecek üç yabancı oyuncumuzu belirleyip şampiyonluk yolunda yürümektir” dedi.

 

Transferler

Bizzat Başkan Orsel Neşe’nin yürüttüğü transfer çalışmaları neticesinde şimdiye kadar yerli oyuncu olarak geçtiğimiz sezon Süper Lig şampiyonu Yenicami’den kaleci Yusuf Yontar ile birlikte Erbay Bertiz, Çağdaş Arslan’ı, Türk Ocağı’ndan da Murat Gertik’e imza attırdıklarını belirten Gökmen Davutoğlu, “Burak Sarıkaya’yı da renklerimize bağlayıp yerli transferi noktalayacağız” dedi.

 

Davutoğlu: “Cumartesi gününe kadar yabancıları da belirleyeceğiz”

Süper Lig’in başlamasına sayılı günler kala gerçekleşen transferlerle de yerli oyuncularının takım içerisinde yerli yerine oturduğunun altını çizen Binatlı Teknik Direktörü Gökmen Davutoğlu, “Önümüzdeki Çarşamba ve Cumartesi günü yapacağımız iki hazırlık maçı ile de üç yabancı oyuncumuzu belirleyeceğiz” dedi. Takımla birlikte John Evor Bello, Abia İsrail, Offor, Kehinde ve Aleksandr gibi oyuncuların hazır olduğunu, dün de denenmek üzere bir başka oyuncunun daha takıma katıldığını açıklayan Davutoğlu, çarşamba günü Lefke’de, Lefke ile Özbek İnanır anı maçında ve Cumartesi günü de Bostancı’da, Bağcıl ile yapacakları hazırlık karşılaşmalarından sonra üç yabancı oyuncunun netleşeceğini söyledi.

Bu haber toplam 2023 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.