“Başarılı olmayı hedefliyoruz”

“Başarılı olmayı hedefliyoruz”

Cihangir’in savunma oyuncusu ve kaptanı Burak Emir YENİDÜZEN’e değerlendirmelerde bulundu

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Cihangir’de savunma oyuncusu Burak Emir, sezon hakkındaki düşüncelerini YENİDÜZEN’e aktardı. Emir, geçen sezon yakalanan istikrarın bu sezon da devamını getirmek ve bununla birlikte başarıyı yakalamak hedefinde olduklarını söyledi.

 

Emir: “Çalışmalar son derece neşeli geçiyor”

Burak Emir, yeni sezon çalışmaları hakkında yaptğı değerlendirmede, çalışmaların son derece verimli ve neşeli geçtiğini söyledi. Takımdaki arkadaşlığın önemine vurgu yapan Burak, sevgi, saygı çerçevesi içerisinde çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti.  Burak Emir; “Antrenmanlarımız oldukça yoğun geçiyor. Haftada 6 gün antrenman yapıyoruz. çalışmalar yoğun ama oldukça neşeli geçiyor. Bu süreçte hazırlık maçları da yapıyoruz. 21-26 Ağustos tarihleri arasında yurt içinde kampımız olacak. Tempoyu daha da arttıracacağız” dedi.

 

“Geçen yılki başarıyı arttırarak tekrarlamak istiyoruz”

Burak Emir; “Ligde yer alan bütün takımlar şu anda yoğun bir şekilde çalışıyor. Hiçbir takım ligin sonunda üzülmek istemiyor. Bizim Cihangir olarak hedefimiz, kesinlikle geçtiğimiz sezonki başarıyı attırarak devam ettirmektir. Bunun için çalışıyoruz. Bu yıl ligin çok zor geçeceğinin bilincindeyiz. Birçok takım ciddi hedef ve bütçelerle sezona başladı. Ama biz de genç ve dinamik bir takımız. Başarılı olabilecek güçte olduğumuzu düşünüyorum. Yeni transferlerimiz de  takıma kolay adapte oldu. Geri dönen arkadaşlarımızla birlikte  bu yıl bize ciddi katkı  koyacaklarını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

 

Bu haber toplam 1803 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.