“Yorucu ama güzel bir turnuvaydı”

“Yorucu ama güzel bir turnuvaydı”

CONIFA 2017 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda şampiyonluğa ulaşan Padanya’nın tecrübeli oyuncusu Andrea Rota, turnuvayı YENİDÜZEN’e değerlendirdi

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

CONIFA 2017 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda şampiyonluğa ulaşan Padanya’nın tecrübeli oyuncusu Andrea Rota YENİDÜZEN’e konuştu. Rota, arka arkaya maç oynanıldığı için turnuvanın yorucu olduğunu ancak, bir o kadar da güzel bir turnuva olduğunu dile getirdi.

 

“Kuzey Kıbrıs’ın misafirperveliği çok güzeldi”

4-11 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen turnuvada Padanya’nın kafilesinde bulunan Andrea Rota, Kuzey Kıbrıs’ta bulundukları süre içerisinde kendilerine çok iyi davranıldığını söyledi. Rota, insanların sıcak kanlı olduklarını dile getirerek, Kuzey Kıbrıs’ın misafirperliğini çok iyi bir şekilde gösterdiğini ifade etti. 

 

“Organizasyon çok iyidi”

Andrea Rota; “Benim açımdan 4. Turnuva oldu. En dikkat çekici bu yıl olduğunu söyleyebilirim. Geçen yıl Abhazya’da yapılan organizasyondan hem teknik düzeyde, hem de organizasyon düzeyinde çok iyi oldu” dedi. 

 

“Yorucu bir turnuva geçirdik”

Turnuvada  şampiyonluğa ulaşan Padanya takımının 8 numarası Ansrea Rota, sürecin çok yorucu geçtiğini söyledi. Rota, özellikle yarı final ve final maçlarında çok daha iyi ve kaliteli rakiplerle oynadıklarını dile getirerek, turnuvanın sonunda şampiyonluğa ulaştıkları için çok mutlu olduklarını dile getirdi. Andrea Rota, dönüşte ülkerinde de coşkuyla karşılandıklarını belirterek böylesi bir duyguyu hayatları boyunca unutmayacaklarını sözlerine ekledi.  
 

Turnuva boyunca 2 gol kaydetti

Padanya takımının orta sahasında görev yapan Andrea Rota, CONIFA 2017 Avrupa Futbol Şampiyonası boyunca 2 gol kaydetti. Güzelyurt Üner Berkalp Stadı’nda oynanan Man Adası maçında takımına galibiyeti getiren tecrübeli oyuncu, grubun 3’üncü maçında karşılaştıkları Felvidek takımına da gol atmayı başardı.

Bu haber toplam 2638 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.