Yeşilova sonuç alamadı

Yeşilova sonuç alamadı

Merit Alsancak Yeşilova’nın teknik adam arayışlarında yaptığı görüşmeler olumsuz sonuçlandı.

A+A-

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Merit Alsancak Yeşilova’da teknik adam arayışlarında henüz sonuç alınamadı. Girne ekibinin Turan Altay ve Toygar Davulcu ile yaptığı görüşmeler olumsuz sonuçlandı.

Teknik direktör Turan Altay ile yapılan görüşmede sunulan şartların ardından taraflar anlaşma sağlayamazken, Toygar Davulcu ile yapılan görüşme sonrasında da anlaşma sağlanamadı. Yeşilova, yeni teknik adamını Süper Lig’in ikinci yarısının ilk haftasında karşılaşacağı Mağusa Türk Gücü maçının ardından belirleme yönünde karar üretti.

 

Nurel: “MTG maçından sonra belirleyeceğiz

Merit Alsancak Yeşilova Başkanı Redif Nurel, “Teknik direktörümüzü ikinci devrenin ilk maçı olan Mağusa Türk Gücü maçının ardından belirleyeceğiz” dedi. Şampiyonluk diye bir hedefin olmadığını, kupaya da veda ettiklerini belirten Nurel, “Ancak ligi ilk 5 içerisinde bitirmek için teknik direktör arayışımızı bir müddet erteledik” ifadelerini kullandı.

Nurel takımın başına gelecek olan teknik adamla yeni sezonda parolanın şampiyonluk olacağını ve bir buçuk yıllık anlaşma yapacaklarını sözlerine ekledi.

Bu haber toplam 1635 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.