Yenicami Akademi’de yeni dönem

Yenicami Akademi’de yeni dönem

Yenicami Ağdelen Kulübü, akademide yaşanan değişiklikle ilgili açıklama yaptı

A+A-

Yenicami Ağdelen Kulübü (YAK), 2010 yılında proje olarak başlayan YAK Spor Akademisi değişen ve gelişen dönemde rekabet şartlarını bir üst seviyeye taşımak, bilimsel projeleri hayata geçirmek ve kaliteli sporcu sayısını daha da artırabilmek için eğitim kadrosuna yeni antrenörler ve spor bilimciler dahil ettiğini duyurdu. Kulüpten yapılan açıklamada Simay Kanan’ın özkaynak ve A takım için bilimsel çalışma desteği sağlayacağı, geçtiğimiz yıl A2 takımı çalıştıran Çağan Çerkez’in yeniden A2 antrenörlüğüne getirildiği belirtildi. Açıklamada ayrıca U15 takım antrenörlük görevinin Erdoğan Emiroğluları’na verildiği duyuruldu.

 

Kanan bilimsel destek sağlayacak

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Son altı yılda yetişen birçok futbolcunun yanı sıra performans anlamında toplamda 11 kupayla kırılması zor bir başarı elde eden YAK Spor Akademisi bilimsel yetenek seçme, belirleme ve geliştirme alanlarında uzman Simay Kanan’ı akademi koordinatörü olarak görevlendirdi. Premier Lig’de Swansea Futbol Kulubünde akademide görev alan Simay Kanan önümüzdeki dönemde hem özkaynak hemde A takım için bilimsel çalışma desteği sağlayacak. Sporcuların performans analizlerinin yapılması, düzenli olarak takip edilmesi ve en yüksek düzeye çıkarılmasına ile ilgili çalışmaları yürütecek olan Simay Kanan’ın bilimsel çalışma alanında Yenicami Ağdelen Kulübüne katkı koyması bekleniyor.”

 

A2’de Çerkez, U15’te Emiroğluları görevde

“Aynı şekilde son iki yıl YAK özkaynakta görev alan ve A2 liginin son şampiyon anrtenörü Çağan Çerkez yeniden A2 antrenörlüğüne getirildi. Hem oyunculuk hemde antrenörlük deneyimi ile geleceğin A takım oyuncularını yetiştirecek Çağan Çerkez’in yanı sıra 15 yaş altı antrenörlüğüne Erdoğan Emiroğluları görevlendirildi. Gerek süper lig seviyesinde deneyimli futbolcu kimliği gerekse ilkokul öğretmeni olmanın avantajlarını taşıyan Erdoğan Emiroğluları ile güçlenen eğitim kadrosunda yer alan mevcut akademi eğitmenleri ile 2020 yılına kadar pek çok başarının yakalanmasını amaçlamaktadır.”

Bu haber toplam 1923 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.