Yeni sezona yenilenmiş Ozanköy

Yeni sezona yenilenmiş Ozanköy

Mustafa Özkayım Stadı tribün ve çevre düzenlemesi için Ozanköy Spor Kulübü’nün girişimlerine Spor Dairesi’nden olumlu yanıt geldi.

A+A-

Hüseyin KIRAL

Uzun bir aradan sonra Süper Lig’e yükselme başarısı gösteren Ozanköy Spor Kulübü’nde yeni başkan Ali Piro, “Tek amacımız var, o da her şeyi ile Süper Lig’e yakışan bir kulüp olmak” dedi. Ali Piro, “Öncelikli hedefimiz tabi ki Süper Lig’de kalıcı bir takım yaratmak, ancak bu sadece takımla kalmamalı stadımızla da Süper Lig’e yakışan bir kulüp olmak zorundayız” dedi. Hazırladıkları projeleri kabul eden Spor Dairesi Müdürü Hüseyin Cahitoğlu’na teşekkür eden Ozanköy Kulüp Başkanı Ali Piro, “Yeni sezona, yenilenmiş Ozanköy Spor Kulübü olarak girmek için çalışmalara önümüzdeki günlerde başlayacağız” şeklinde konuştu.

 

“Tribünler ve çevre düzeni ile örnek olmak istiyoruz”

Ozanköy başkanı Ali Piro, bir yandan takımı yeni sezona hazırlamak için teknik heyetle birlikte yoğun bir tempo içerisinde çalışırken, diğer yandan da stadın eksik olan kısımlarını tamamlayıp sezona iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirtti. Yapılan çalışmalar sonunda tribünlerin ve çevre düzeninin yetersiz olduğu tespit edilerek, projelendirilip Spor Dairesi’ne sunduklarını belirten Piro, Spor Dairesi’nin projeye olumlu baktığını ve yeni sezona yetişmek üzere en erken bir zamanda çalışmaya başlanacağını söyledi. Saha zeminin mükemmele yakın bir duruma geldiğinin altını çizen Ali Piro, “Sezonun başlaması ile birlikte umarım mükemmel bir zemin olacak” dedi.

 

“Sessiz, sakin, ağır ve emin adımlarla devam ediyoruz”

Ozanköy başkanı Ali Piro takımla ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Çalışmalarımıza sessiz, sakin, ağır ve emin adımlarla devam ediyoruz” dedi. Takımla ilgili olarak tüm sorumluluğu teknik direktör Seran Kaşif’e verdiklerinin altını çizen başkan Piro, kadronun yabancı oyuncular dışında yavaş yavaş şekillendiğini, önümüzdeki hafta başından itibaren de menajerler vasıtası ile dört tane üçüncü ülke vatandaşı oyuncunun denenmek üzere takıma katılacağını söyledi.

Bu haber toplam 2486 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.