Yeni başarı için yola çıktılar

Yeni başarı için yola çıktılar

Geçtiğimiz ay Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda Türkiye 4x100 metre takımı ile gümüş madalya başarısı elde eden Yiğitcan Hekimoğlu, Avrupa kıtası adına yine Türkiye takımından arkadaşları ile aynı branşta yarışacak. Yarış yarın 18.56’da koşulacak

A+A-

Çekya’nın Ostrava kentinde 8-9 Eylül’de gerçekleşecek olan IAAF Dünya Kupası mücadelesinde Avrupa kıtasını temsil edecek olan takımda yer alan ülkemiz elit atleti Yiğitcan Hekimoğlu ve antrenörü Celal Keleş, bu önemli organizasyonda yer almak için adadan ayrıldı.

Avrupa Atletizm Birliği tarafından Uluslararası Atletizm Federasyonları Birliği’ne gönderilen kadroda Yiğitcan Hekimoğlu ile birlikte Ramil Guliyev, Yasmani Copello, Jack Ali Harvey gibi isimler de yer alıyor. Geçtiğimiz ay Avrupa Atletizm Şampiyonası’nda gümüş madalya kazanan Yiğitcanlı Türkiye 4x100 metre takımı da Avrupa kıtası takımında bu branşta başarılı olabilmek için mücadele edecek.

 

4x100 metre branşında yarışacak

Avrupa takımında 100 metre erkeklerde Jak Ali Harvey ve Hollandalı Churandy Martina, 200 metrede Ramil Guliyev ve İngiliz Nethaneel Mitchell-Blake, 400 metre engellide ise Yasmani Copello ve Norveçli Karsten Warholm yarışacak. 4×100 metrede ise Yiğitcan Hekimoğlu’nun da yer aldığı Avrupa ikincisi Türkiye takımı, kıtayı temsilen yarışa çıkacak. 4x100 metre yarışı organizasyonun ilk günü olan yarın, ülkemiz saati ile 18.56’da yapılacak.

IAAF Dünya Kupası’nda Avrupa, Amerika, Afrika ve Asya-Pasifik Karması’nı temsilen her branşta iki katılımcı mücadele verecek.

Bu haber toplam 1732 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.