“Yaşama Sporla Bağlan Hentbol Ligi”

“Yaşama Sporla Bağlan Hentbol Ligi”

KKTC Hentbol Federasyonu, yeni sezonun çocuk ve gençlerimizin geleceği için “Hentbol’da bağımlılıkla mücadele yılı ilan etti.

A+A-

Hüseyin KIRAL

KKTC Hentbol Federasyonu ile işbirliği anlaşması yapan KKTC Başbakanlık bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu, KTSYD Toplantı Salonu’nda düzenledikleri basın toplantısı ile 2018 -2019 Hentbol sezonunun, “Yaşama Sporla Bağlan Hentbol Ligi” olarak anılacağını duyurdu. KKTC Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyon Başkanı Hasan Karaokçu ile KKTC Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan arasında imzalanan protokole göre bu sezonun çocuk ve gençlerimizin geleceği için “Hentbol’da bağımlılıkla mücadele yılı” ilan etti.

Komisyon bu anlamda Hentbol Federasyonu’nun tüm liglerinde yer alacak takımların formalarına logosunu koyacak ve maçlarda uyuşturucuya karşı mücadele anlamında mesajlar verilecek.

 

Karaokçu: “Federasyonun yaklaşımına kayıtsız kalamazdık”

KKTC Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu, “KKTC Hentbol Federasyonu’nun yeni başkanı Bahadır Ayhan, karşımıza çok ciddi bir proje ve özellikle uyuşturucuya karşı inanılmaz bir yaklaşımla çıktı. Bizler komisyon üyeleri olarak, federasyonun bizlere sunduğu bu güzel projeye katkı koymak, hem de federasyon başkanının bu yaklaşımına kayıtsız kalamazdık” dedi. Güzel ve anlamlı bir proje olduğunun altını çizen Karaokçu, “Tüm sezon boyunca hentbol karşılaşmalarının oynanacağı salonlarda ‘Yaşama Sporla Bağlan Hentbol Ligi’ afişleri ile karşınıza çıkacak şekilde organizasyonu tamamlamış durumdayız” dedi.

 

Ayhan: “Çocuk ve gençlerimizin geleceği için bu yolu seçtik”

KKTC Hentbol Federasyonu Başkanı Bahadır Ayhan, basın toplantısında, “Bizim görevimiz çocuk ve gençlerimize hentbol oynatmak veya hentbol sporunu sevdirmek değil, asıl amacımız çocuk ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmak, uzak tutmaktır” dedi.  Ayhan, “İşte tam da bu noktada çocuk ve gençlerimizi kötü alışkanlıklardan uzak tutarken, onlara genelde spor yapmalarını, özelde ise hentbol oynamalarını tavsiye ederek onların geleceğini kurtarmayı amaçladık” dedi. Projeyi, KKTC Başbakanlık Uyuşturucu ile Mücadele Komisyonu Başkanı Hasan Karaokçu’ya aktardığı andan itibaren çalışmaya başladıklarını kaydeden Ayhan, “Umarım tüm sezon boyunca yapacaklarımızla biraz olsun farkındalık yaratırız” dedi.

 

Olağanüstü genel kurul bugün yapılıyor

KKTC Hentbol Federasyonu’nun tüzük değişikliği ile ilgili olağanüstü genel kurulu bugün yapılacak. Federasyon Başkanı Bahadır Ayhan, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada “Federasyonun daha çağdaş ve modern bir tüzüğe sahip olması için yaptığı çalışmalar neticesinde hazırlanan tüzüğü üyelerin onayına sunacaklarını, tüzüğün onaylanıp yürürlüğe girmesini canı gönülden istediğini” söyledi. KKTC Hentbol Federasyonu’nda gerçekleşecek tüzük değişikliği ile ilgili olağanüstü genel kurul saat 18.30’da başlayacak.

Bu haber toplam 1629 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.