Yalova’da kara bulutlar dağılamıyor

Yalova’da kara bulutlar dağılamıyor

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Yalova’da kötü günler geride kalmıyor

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig ekiplerinden Yalova kötü günlerden bir türlü kurtulamıyor… Sarı lacivertli ekip, Kasım ayında başlayan kötü günlerden bir türlü uzaklaşamadı. Saha kapama cezasının yanı sıra başkanın vefatı, istenen sonuçların alınamaması, teknik adam sıkıntısı ve son olarak Akafor’un ayrılması Yalova’nın üzerindeki kara bulutların bir türlü dağılamadığının göstergesi.

 

10 maçlık cezanın tamamlanmasına 3 maç kaldı

Geçtiğimiz sezon Türk Ocağı ile oynanan kupa finalinde karşılaşmalardan sonra çıkan olaylar sonrasında, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu, Yalova’ya 10 maçlık saha kapatma cezası vermişti. Sarı lacivertli ekip şu ana kadar sahasında hiç karşılaşma oynayamadı. Şu ana kadar 7 maçlık cezasını çeken Yalova, 3 maç daha iç saha maçlarını sahasında oynayamayacak.

 

İstenilen sonuçlar bir türlü gelemedi

Süper Lig ekibi Yalova’da sezon başından bu yana kötü sonuçların alınması oldukça can sıktı. Bostancı ekibi, ligin başından bu yana 3 galibiyet, 3 beraberlik 7 de mağlubiyet alarak şu anda 14’üncü sırada bulunuyor. Sarı lacivertli ekip, geçtiğimiz sezonun 13’üncü haftasına kadar 16 puan toplamayı başarmıştı.

 

Mertekçi’nin ölümü camiayı yasa boğdu

4 Kasım 2017 tarihinde sabaha karşı geçirdiği trafik kazasında hayatını kaybeden Tahsin Mertekçi’nin ölümü, Yalova Spor Kulübü başta olmak üzere, ülke genelini yasa boğmuştu. Camiada şok etkisi yaratan Mertekçi’nin ölümü, kötü günleri de beraberinde getirdi. Yalova, o günden sonra sadece 2 maçta galibiyet alabildi.

 

Kolcu’dan beklenmeyen istifa

Sezona geçtiğimiz sezonki teknik direktörü olan Derviş Kolcu ile devam eden Yalova’da, hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta genç teknik adam istifa etme kararı almıştı. Kolcu, kulübün önünü açmak için istifa etme kararı almıştı. Bostancı ekibini ö günden bu yana U21 teknik patronu Erhan Arıtan çalıştırıyor.

 

Son darbe Akafor’dan geldi

Bu sezon adaya getirilen golcü oyuncu Akafor, geçtiğimiz akşam kimseye haber vermeden adadan ayrıldı. Yabancı oyuncu, geçtiğimiz gün yapılan son antrenmana da katılmamıştı. Akafor, şu ana kadar ligde 10 gol atarak Yalova’nın en golcü oyuncusu olarak dikkat çekiyor.

Bu haber toplam 2158 defa okunmuştur
Etiketler :

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.