Yalova transfere yoğunlaştı

Yalova transfere yoğunlaştı

Süper Lig ekiplerinden Yalova transfere yoğunlaştı

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig ekibi Yalova, transfere yoğunlaştı. Sarı lacivertliler, bu sezon yine güçlü bir kadro kurarak hedefini üst sıralara oynamak olarak belirledi. Teknik direktör Derviş Kolcu, çalışmaların son sürat devam ettiğini, takımın görüştüğü oyuncular olduğunu söyledi.

 

Kolcu: “İlk olarak kendi oyuncularımızla görüşüp, fikirlerini aldık”

Teknik direktörlük görevi için yeni sezonda yeniden Yalova ile anlaşan Derviş Kolcu, ilk olarak yaptıkları işin mevcut oyuncularla görüşüp, onların fikrini aldıklarını söyledi. Kolcu, oyuncuları dinlediklerini, sorunu olanların sorunlarının çözüldüğünü aktardı. Kulübün Mali Genel Kurulu’nun bu akşam yapılacağını dile getiren Derviş Kolcu, bu akşamdan sonra çalışmaların daha da yoğunlaşacağını ifade etti.

 

“İlgilendiğimiz oyuncular var”

Transfer çalışmalarının yoğun geçtiğini aktaran Yalova teknik patronu Derviş Kolcu, ilginlendikleri oyuncuların olduğunu kaydetti. Kolcu; “Önümüzdeki sezon yine güçlü bir kadro kurma hedefindeyiz. Biz çalışmalarımızı bu yönde yapıyoruz. Uzun yıllar boyunca başarıya aç bir kulübümüz var, başarılı olarak tarihe geçmek istiyoruz. Şu ana kadar Karşıyaka’dan Tufan Gençay’ı kadromuza katmak için takımıyla el sıkıştık. İlgilendiğimiz oyuncular da var. Geçtiğimiz sezonun ikinci devresinde formamızı giyen Aykut Esmerarslan, tecrübeli oyuncu Kadir Hakel ve Küçük Kaymaklı oyuncusu Taner Bingöllü ile görüşmemiz oldu. Önümüzdeki günlerde bu oyuncular için kulüplerine teklifte bulunmaya hazırlanıyoruz” dedi.

 

“Saha çalışmalarımız 17 Temmuz’da başlayacak”

Yalova teknik direktörü Derviş Kolcu, futbolcularla 12 Temmuz Çarşamba günü son toplantılarını yaparak oyuncuların düşüncelerini birkez daha alacaklarını dile getirdi. Kolcu, antrenmanların 17 Temmuz Pazartesi günü başlayacağını aktararak, kondisyon çalışmalarına hız kazandıracaklarını ifade etti. Hedeflerinin başarılı bir yıl geçirmek olduğunu belirten genç teknik adam, ilk etap kampının 1-3 Ağustos tarihleri arasında İzmit’te, ikinci etap kampının ise Ağustos ayının sonunda Kartepe’de olacağını açıkladı. Kolcu, iki kampta da daha çok kondisyon ağırlıklı çalışmalar yapacaklarını sözlerine ekledi.

 

“Yabancı oyuncu deneme fırsatı bulacağız”

Derviş Kolcu yabancı oyuncu konusunda ise, çalışmaların sürdüğünü aktararak, saha çalışmaları başlar başlamaz adaya oyuncu getireceklerini ve antrenmanlarda oyuncuları deneyeceklerini ifade etti.     

Bu haber toplam 1676 defa okunmuştur
Etiketler : ,

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.