Ülkü Yurdu sıkı çalışıyor

Ülkü Yurdu sıkı çalışıyor

Baf Ülkü Yurdu yeni sezon hazırlıklarına son sürat devam ediyor

A+A-

Hüseyin ÖZBARIŞCI

K-Pet Süper Lig ekibi Baf Ülkü Yurdu yeni sezon hazırlıklarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Kırmızı yeşillilerin teknik patronu Kemal Yürekli, yoğun geçen süreci YENİDÜZEN’e değerlendirerek, sezon içerisinde sıkıntı yaşamamak için çalışmaları hızlı bir şekilde sürdürdüklerini söyledi.

 

Yürekli: “Çok çalışmamız gerektiğinin farkındayız”

Baf Ülkü Yurdu teknik direktörü Kemal Yürekli, bu sezon Süper Lig’de mücadele eden tüm takımların da ciddi boyutta çalışıp hazırlandığına vurgu yaptı. Sürecin iyi değerlendirilmesi gerektiğine inandığını dile getiren genç teknik adam, özellikle bu hafta günde çift idman yaptıklarını, takımın güçlü olabilmesi için bunun da gerekli olduğunu ifade etti.

 

“Takımdaki arkadaşlık üst düzeyde”

Çalışmalar hakkında bilgi veren Yürekli, takımı ligin başına kadar en iyi şekilde hazırlama konusunda önemli yol katettiklerini söyledi. Çalışmaların son derece iyi geçtiğini aktaran Ülkü Yurdu teknik patronu Yürekli, hergün sabah biraraya gelerek kahvaltı yaptıklarını, bu sayede takımdaki arkadaşlığın daha da pekişmesini sağladıklarını belirtti.

 

“Transfer çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor”

Baf Ülkü Yurdu’nun teknik direktörü Kemal Yürekli, Süper Lig’de mücadele eden takımın kadrosunun güçlü olması gerektiğine inandığını söyleyerek, güçlü bir kadro kurmak için de transfer çalışmalarının tüm hızıyla sürdüğünü aktardı. Genç teknik adam bazı oyuncularla görüşmelerin devam ettiğini belirterek, sonuca varıldığı zaman oyuncuların isimlerini açıklayacaklarını kaydetti. Yürekli, transferlerin defansif olacağının altını çizerek, sağ bek, ön libero ve savunmanın göbeğine transferler yapacaklarının bilgisini verdi.

 

“Kamp tarihimiz belli oldu”

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında diğer takımlar gibi kendilerinin de kamp yapacağını aktaran Kemal Yürekli, ilk olarak 23-26 Ağutos tarihleri arasında kadroda eleme yapacaklarını, 3-8 Eylül tarihleri arasında da İzmit Kartepe’de bir yurt dışı kampı yapacaklarını söyledi.

 

Baf Ülkü Yurdu Obadai Felix’i deniyor

Süper Lig ekibi Baf Ülkü Yurdu, yeni sezon için yabancı oyuncu arayışında da devam ediyor. Kırmızı yeşilliler, Nijeryalı oyuncu Obadai Felix’i adaya getirterek denemeye aldı. Teknik direktör Kemal Yürekli’nin YENİDÜZEN’e yaptığı değerlendirmede oyuncuya şuan için olumlu puan verdiklerinin atını çizdi. Baf Ülkü Yurdu, yabancı oyuncu konusunda daha önceden Lawal Murtadah ve Joseph ile anlaşmaya varmıştı.

 

Bu haber toplam 1870 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.