Türk ekibi Kıbrıs Rallisi’nde iddialı

Türk ekibi Kıbrıs Rallisi’nde iddialı

Avrupa Ralli Şampiyonası’nda mücadele edecek olan Türk takımı Castrol Ford Team, yarış için adaya geldi.

A+A-

Avrupa Ralli Şampiyonası’nda mücadele edecek olan Türk takımı Castrol Ford Team, yarış için adaya geldi. Girne Limanı’ndan adaya giriş yaparak Metehan Geçiş Noktası’ndan Kıbrıs’ın güneyine geçen ekip, yarış için hazırlıklarını sürdürüyor.

 

Bostancı: “Fenerbahçe gibi Avrupa şampiyonluğu getirmek istiyoruz”

Castrol Ford Team Türkiye’nin birinci pilotu Murat Bostancı Anadolu Ajansı’na yaptığı açıklamada Avrupa Ralli Şampiyonası’nda iddialı olduklarını, Fenerbahçe’nin Euroleague şampiyonluğunun ardından Türkiye’ye rallide de bir Avrupa şampiyonluğu getirmek istediklerini dile getirdi.

 

“Kıbrıs en iddialı olduğumuz yarışlardan”

Sezonun 3. yarışı olan Yunanistan'daki Akropol Rallisi'nde takım olarak iyi bir performans ortaya koyduklarını ve takımlar klasmanında ilk sıraya yükseldiklerini hatırlatan Murat Bostancı, “Alman takımının 2 puan önüne geçtik. Yunanistan'dan sonra Kıbrıs en iddialı olduğumuz yarışlardan. Kıbrıs'ta puan farkını açarak ilk 3'teki yerimizi garantilemek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“Durumumuz Başakşehir gibi”

“Kimse bir Türk takımının bu noktalarda olacağını beklemiyordu. Aslında şu anda lideriz ama bu bizim de beklentimizin üzerinde. Durumumuz futbolda Başakşehir'in şampiyon olmaya çalışması gibi” diyen Bostancı, “Onlar şampiyon olmak istiyordu ama en başında böyle bir başarıyı tahmin ederek o noktaya gelmemişlerdi. Bireysel olarak hedefim de günün birinde Avrupa şampiyonu olmak. Daha önemli hedefim ise genç pilotları yetiştirmek, onları benden daha iyi yerlere getirmek. Türkiye'yi en tepede temsil eden takımın birinci pilotuyum. Bundan daha iyi bir şey olamaz sanırım” açıklamasını yaptı.

Bu haber toplam 1786 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.